“afkodning mænds kropssprog forhold”

Kropssproget består af en række elementer, som vi alle kender, men sjældent er bevidste om, hvordan andre eller vi selv bruger. Hovedparten af os aflæser og bruger nok disse mere eller mindre automatisk uden den store refleksion:

5. Øvelse: Det tager tid at ændre på indgroede vaner. Derfor kræver det at du arbejder regelmæssigt og ofte med dit kropssprog. Brug fx dit spejl om morgenen til at tjekke, at du har en god holdning. Bed en kollega eller en god ven lægge mærke til, om du har vaner, der kunne distrahere et publikum (fx at skubbe til brillerne eller rette på håret). Du kan også filme dig selv, næste gang du holder oplæg. På den måde kan du se, hvad du gør godt og hvad du måske skal arbejde videre med. Det er grænseoverskridende, men meget lærerigt!

Har læst en del bøger om nonverbalt sprog- om Girafsprog osv, men har aldrig læst dem færdig, fordi de er så svære og især lange at komme igennem. Så derfor vil jeg gerne takke for denne artikel, som er kortfattet og giver en god beskrivelse der går lige ond, så forståelsen er der. Rigtig god og lærerig uden at nå at blive træt. Den er skrevet så interesant at den sidder der bare og man forstår hvad det drejer sig om. Lærerig. Dejligt

Der er ikke mange mænd, der kan lade en kvinde i nød i stikken. Fyre elsker at føle, at deres damer har brug for dem og vil have dem – uanset om det bare handler om at åbne et syltetøjsglad eller noget større som at skifte hendes dæk. Når en kvinde beder en mand om hjælp og giver ham et sødt smil, føler de sig mere maskuline og som om, de kan gøre alt. Husk altid på at vise taknemmelighed, når han gør noget for dig!

Forskellige modeller er blevet udviklet til at forstå samspillet mellem kommunikationsprocessens forskellige dele. Traditionelt indeholder modellerne en afsender, der koder og sender et budskab, et medium eller en kanal, gennem hvilken det kodede budskab overføres, og en modtager, der dekoder og modtager budskabet.

Fordi man har lyst til at kigge, behøver man faktisk ikke. Fordi man har lyst til at spise en kage, behøver man faktisk ikke. Fordi man ikke har lyst til at tage ned og træne, kan man faktisk godt gøre alligevel.

Et budskab kan sendes og opfattes gennem en eller flere kanaler: Den auditive, visuelle, taktile, olfaktoriske, gustatoriske eller termale kommunikationskanal, der overfører signaler gennem hhv. høre-, syns-, berørings-, lugte-, smags- eller varmesansen.

Flirten et virkelig underkendt talent herhjemme både blandt kvinder og mænd, siger Ingrid Hegland, som er sexolog og parterapeut og bl.a. afholder workshoppen ”So long single”, hvor hun giver redskaber til at flirte, forføre og få mere kærlighed, romantik og eventyr ind i livet. De fleste af os ligger under for den misforståelse, at har vi først sagt A, så er vi også forpligtet til at sige B. Og hvem vil risikere det – til en vildt fremmed på gaden, kollegaen, man kun har set i kantinen eller ham fra løbeklubben, som måske er en rigtig træmand, når de stramme løbetights først er skiftet ud med en beige garbadinebuks. At forpligte er bare slet ikke dét, flirten går ud på.

Jeg ville foreslå, at tage den rolige snak. Gensidig respekt kan redde meget når man skal tale om et svært emne, og vigtigst af alt er, at alle mænd er forskellige. Nogle er bryst-fetichister, andre er vilde med lyshårede, nogle er vilde med parisernumser, mens andre har noget fjerde. Hold fast ved I har et godt forhold, og prøv om ikke det hjælper når I har fået en rolig snak sammen. Der er ikke to mænd, der er ens – og det ER svært for mange mænd at åbne op om dette, men I lærer hinanden bedre at kende ved at få talt om det. God vind med projekt <3 Det har alle dage været kvinder, der har stået for det første skridt ud på forførelsens vej, ledt mændene ved hånden og bestemt vej og tempo i det romantiske forhold. Mestre i intuition, følelsesmæssig manipulation og afkodning af emotionel temperatur i et rum, hurtigere end vores brystvorter bliver stive i frostvejr. Mange har på et eller andet tidspunkt prøvet at skulle kommunikere med mennesker, der ikke taler det samme sprog som én selv – for eksempel på en ferierejse. Her sker der ofte det, at man ved hjælp af ganske få tegn og mimik alligevel kan gøre sig forståelig, hvis det virkelig er nødvendigt. [redirect url='https://male.bodylanguagect.com/bump' sec='7']