“mandlige kropssprog gnide ansigt”

At han lader hænderne hvile på sine hofter markerer ikke kun hans kropsform – det er også en pegende stilling. Vi peger med vores hænder mod det, vi synes er vores bedste seksuelle tilbehør, og det er jo i mandens tilfælde et sted lidt sydpå. Så hvis han aftenen igennem står med hænderne på hofterne, er det ret sandsynligt, at han meget gerne vil have dig til at… betragte, hvad han har at gøre godt med.

Et lidt mere skjult hint du kan kigge efter, er den måde han sidder på, når i sidder sammen – Især hvordan hans ben er krydset. Hvis han sidder med benene, på en måde så hans overkrop vender henimod dig, kunne det være et tegn på at han er interesseret i dig. En mand viser nemlig gerne at han er interesseret ved at vende sin opmærksomhed mod dig, helt bogstavligt talt! 

Min erfaring er, at i langt de fleste tilfælde betyder det ikke andet, end at hans øje har spottet en (i hans øjne) smuk og tiltrækkende kvinde, og at han kigger på hende, og bagefter går han videre i sit liv uden at tænke mere over det.

Har du også undret dig over, hvorfor en mand, der læser avis, ikke kan høre, når man beder ham gå ned med skraldet? Og hvorfor kvinder altid vil tale alting rigtig godt igennem? Og hvorfor mænd kommer med løsningsforslag, men hader at få gode råd? Ja, så er du langt fra den eneste og finde mange af svarene i denne humoristiske guide til det gode, men svære samliv.

Der er tydelig forskel på et naturligt og et falsk smil. Ved et ægte smil benyttes to vigtige muskler: Den første, zygomaticus major, som trækker mundvigene op, og den anden, orbicularis oculi, som spænder området omkring øjnene. Det gør, at vi – når vi smiler naturligt – kniber øjnene lidt sammen, huden under de nederste øjenlåg spændes, øjenbrynene trækkes ned, og der opstår streger ved siden af øjnene. Det er definitionen på ”at smile med øjnene.” Vi kan selv kontrollere musklerne omkring mundvigen, men ikke dem omkring øjnene, og derfor kan du forholdsvis let afsløre, om personen foran dig smiler oprigtigt. Så husk, et ægte smil omfatter hele ansigtet.

Det glæder mig altid at læse dine konkrete ord, som jeg kan nikke genkendende til. Sidder her i ‘Vinteren’ og glæder mig over at du ikke skriver slut på denne ‘årstid’ og det er vist første gang det glæder mig 😉

Welcome to Worldwide Wednesday, where we talk about news and events from around the world. Rules for /r/Denmark are still in place, the only difference is that the content is about the world around us.

Sådan kan manden teste kvinden ved at bringe sex på bane lige fra begyndelsen. Ikke blot for at tjekke om de matcher på langt sigt, men for at se om der er chance for sex her og nu. Siger hun ja, er han glad. Hun kan også svare mere indirekte, hvilket giver manden nogle fingerpeg, han vil bruge til at vurdere sine chancer på længere sigt. I det sidste tilfælde begynder mandens test at ligne kvindens.

En parterapeut er en uvildig, professionel (relations-facilitator) på sidelinjen, der dels kan analysere konflikterne, rådgive og vejlede jer til et bedre parforhold, samt være garant for at I får udtrykt jer hensigtsmæssigt over for hinanden, så I kan høre, forstå og blive forstået af partneren. Jeres lidelser skal erkendes og håndteres. Samtidig er parterapeuten den solide klippe i det oprørte hav, der kan skabe sikkerhed, tryghed og beskyttelse for begge parter, når det er rigtigt svært. Det er vigtigt at have et godt ryglæn, som i en behagelig lænestol, når man føler sig usikker, utryg og såret.

adfærd aktiveres alii Amanda arbejde aspekter associationer associative barnet beskrive bevidsthed bevidsthedstilstande billeder bliver børn delpersonligheder depressive dissociation drømme erfaringer erindringer evne fantasier filosofi finde forhold forskellige forståelse forsøg fortæller Freud fungerer fysiske følelser følelsesmæssige første giver gør går helt hende hjælp holdning hukommelse husker hverdagen hånd indre information input introspektion Jung klienten kognitive psykologi kommunikation komplekse kontakt kreative kroppen kropsfornemmelser kropslige kropssprog kvinder kybernetiske langtidshukommelse lære mand materiale mennesker mesterlære metoder muligt mærke mønstre måde narkose negative netværk Nikolai niveauer normale omfattende områder opfattelse oplevelser opmærksomhed overordnede overordnet patienter perception person personlighedsforstyrrelser priming problem proceskanaler processer psyken psykiske psykoanalysen psykologi psykologiske psykoterapi påvirker påvirkninger relationer rollespil sammenhæng samspil sansning seksuelle sensitivitet situationer skabe skemaer sociale spædbørn sted styresystemer subliminale supramodale system søger sådanne teori terapeuten terapeutiske terapi tilfælde traumatiske træk ubevidste intelligens udtryk udvikling undersøgelser viden vigtigt virkelighed viser voksne vågne ændre økologiske niche åbner

For så vidt denne kønsforståelse går sin sejrsgang, har den allerede haft håndgribelige konsekvenser i den sociale virkelighed. For eksempel har man vedtaget at trans kvinder med kromosom XY har lov til at stille op imod kvinder med kromosom XX i de olympiske sportsdiscipliner ved den næste olympiade i 2018. Og der har været et eksempel på en kvindelig bokser med kromosom XY, der meget brutalt har smadret modstandere med kromosom XX. Kønsforståelsen tilsiger ganske vist at biologi er uden betydning for kønnet.

Er kognitiv kommunikation ikke også at kommunikere? Altså er tanker vi gør os ikke også en måde at kommunikere på? Vi får i løbet af dagen input udefra som vi på en eller anden måde reflekterer over og bearbejder – bl.a. med os selv.

Hvis du genkender dig selv i nogle af de negative eksempler på kropssprog nedenfor, så øv dig i de positive færdigheder i kropssprog ovenfor i stedet for. Hvis dette er vanskeligt for dig, kan EFT-teknikken hjælpe dig på vej.

De fleste mennesker kommunikerer ved hjælp af kropssprog, også selvom de benytter sig af et verbalt sprog. Det er bare ikke altid, man lægger mærke til det, fordi man alligevel får det hele serveret gennem sproget. Men gælder det mennesker uden et ekspressivt verbalt sprog, handler kommunikation gennem kropssprog netop om at være opmærksom på alle bevægelser i kroppen og udtryk i ansigtet, sammenligne dem med tidligere erfaringer og så prøve sig frem tolkningsmæssigt. Ved en systematisk observation af en selvskadende bruger kan man for eksempel finde ud af, i hvilke situationer den selvskadende adfærd opstår, tolke det som et tegn på, at brugeren ikke kan lide disse situationer og så prøve at ændre praksis på forskellig vis, indtil den selvskadende adfærd ophører.