“kropssprog i mandlig krop”

🙋🙋 Husker du at prioritere dig selv en gang imellem i en presset hverdag? 😘 Det er vigtigt at huske din kvindetid, så du kan få fornyet kræfter 💪🏻 Vi bruger kvindetid.dk som en virtuel veninde der er fyldt med gode råd! 💗 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #kvindetiddk #chrichridk #rememberyou

– Jeg er faktisk ikke overrasket over at høre, at det i høj grad er mændene, der savner mere intim sex, for nutidens stressede, moderne husmødre har det med at forsvinde væk i tankerne, når de har sex. Rigtig mange kvinder er meget i hovedet, men ikke særlig meget i kroppen. De kommer til at ligge og tænke på vasketøj, på at de skal have mad med til buffeten i børnehaven på fredag, eller at nu er klokken også blevet mange, og hun skal tidligt op. Det kan manden sagtens mærke, hvis han ikke kun er optaget af selv at få udløsning, siger Bernadette Grandjean til 24timer.

7. Hvis han at komme alt for tæt på du og endog touch du mens du ikke har dating, pas på. En mand også flirte, når han synes meget bekymret over du selv om du ikke virkelig kender ham. Han kan selv købe du nogle blomster. Se.

Interessen lå i at afdække forhold som fx, hvorledes almindelige samtaler begynder og opretholdes, hvordan misforståelser opstår og afklares, og hvorledes samtaleparterne går ind og ud af samtalen, de såkaldte turn-taking-strategier.

Når man befinder sig i en situation, hvor flertallet vil opleve det som naturligt, at der er min. 3,6 m til det menneske, man kommunikerer med. Det kan for eksempel være en situation, hvor man giver en besked eller udstikker en ordre, eller afstanden mellem tilhørere og oplægsholder i forbindelse med et foredrag eller forelæsning osv. 

Det passer ganske enkelt ikke. Vi bliver påvirket af nonverbal kommunikation, uanset om vi vil det eller ej. Derfor er der heller ikke noget, der hedder at være objektiv. Alle mennesker er i sagens natur altid subjektive.

Vi mennesker er nemlig eksperter i at aflæse og forstå hinandens kropssprog. Lige fra vi var helt små, har vi øvet os i at afkode de signaler, som andre mennesker sender; er de vrede, bange, kede af det, trætte, skuffede, eller noget helt sjette. Men det er de færreste, der er bevidste om, hvad deres egen krop fortæller. Det er imidlertid en stor fordel at kende de signaler, vi sender med kroppen, og arbejde målrettet med at sende de rette signaler.

Transparadigmets kønsforståelse støtter sig kun til én objektiv og materielt funderet kendsgerning: Eksistensen af transkønnede! Således kvalificeres og verificeres transparadigmets kønsforståelse primært som en moralsk kategori: Den er “sand”, fordi de transkønnede kan bevidne det. Det ville være en slags vold at afvise vidneudsagnets sandhedsværdi. Samfundet har derfor en moralsk pligt til at anerkende den realitet, som de transkønnede er et udtryk for.

Hvordan undgår jeg, at hun siger nej til mig? Der er kun en metode, men den er til gengæld skudsikker. Du undgår et nej på præcis samme måde, som du undgår et ja: ved at lade være med at spørge hende. Problemet her har du forhåbentlig allerede regnet ud. Du får kun et ja, hvis du spørger. Så hvorfor gør du det ikke?… Læs mere

Mikael har en stor del af æren for, at jeg i dag har det dejlige forhold til min partner, som jeg har. Han er den eneste terapeut, som har sagt til mig, at det er ok at have det, som jeg havde. Den første og positive telefonsamtale med Mikael – efter jeg havde fundet ham på nettet – gjorde, at jeg valgte ham. Det var det rigtige valg, og jeg vil med glæde anbefale ham til andre.”

Hvis du er en ottende klasse dreng, kan som regel 12 eller 13 år gammel, flirte ikke være en færdighed, du har anskaffet endnu, og hvis du bliver flirtet med, kan du ikke engang kender det. Flirting kan være subtile eller åbenlys og afhængigt af den

En gruppe, som ikke kan definere sig selv, kan heller ikke identificere hvori fællesskabet består og hvilke fælles interesser, der kunne være omdrejningspunktet for den politiske kamp. Indtil nu har al indsamlet viden om betydningen af at bære enten kvindekøn eller mandkøn (statistikker, sociologiske målinger, samfundsanalyser, al beskrivelse af kvindeundertrykkelse o.s.v.) været struktureret og indsamlet efter genetisk bestemt kønsforskel. Denne indsamlede viden går tabt, da den må anses for at være indhentet på et forfejlet grundlag, den beskriver jo pr. definition ikke de kvinder, som bærer kromosom XY.

Når en fyr er at flirte med din kæreste lige foran dit ansigt, din første reaktion er nok til at få fysisk – men vi ved alle, at kampene ikke løser noget. Hvis situationen ikke frembyder sig, sørg for at holde din cool og handle som en voksen. Mange