“kropssprog ikke interesseret”

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Han er en energisk og passioneret underviser og foredragsholder, som hvert år vejleder og motiverer en lang række virksomheder i både ind- og udland.

Jeg tror ikke jeg er den eneste, som er blevet betaget af tv serien ’Lie To Me’. Jeg kom ved et tilfælde, til at se et gammelt afsnit, og fascinationen af kropssprog og mimik begyndte at blomstre hos mig igen. Når min hverdag består af forelæsninger på Uni og et fedt studiearbejde, så når jeg at møde mange sjove og interessante mennesker. Jeg når at se, hvordan folk fremstiller sig selv, kommunikerer, og bruger deres kropssprog til at sælge deres vare.

Det ved kvinden godt. Forudsat hun er interesseret i ham, prøver hun ofte at forhale akten så meget, at hun kan vurdere, om han kan levere, hvad hun vil have: Lyst og evne til at forsørge børnene og være en aktiv og stabil deltager i den familie, der er en naturlig følge af løjerne. Sådan er det for hende.

Er han flirter med dig indirekte? Realiseringen af ​​et subtilt fysisk kontakt viser hans stigende interesse for dig! For eksempel kan han lægge sin hånd over din skulder i en beskyttende måde, eller han kan holde din hånd i en beskeden måde.

Psykologen Albert Mehrabian fandt ved forsøg ud af, at kropssproget og den nonverbale kommunikantion har den største betydning for, hvordan vi opfatter andre. Han er kendt for 7-38-55 reglen: vores opfattelse af andre og troværdigheden af det, de siger, afgøres af deres ord (7%), betoning (38%) og kropssprog (55%). “Reglen” er en af de mest misforståede koncepter inden for socialpsykologien. “Reglen” baseres på nogle mindre forsøg i starten af 1970’erne, hvor deltagerne skulle give udtryk for, hvor meget vægt de lagde på enkelte modaliteter i forbindelse med incongruente ytringer. Dvs. om deltagerne stolede mest på ord, tone eller ansigtsudtryk, når en person f. eks sagde: “Der er ikke noget problem” og så kigger væk.

Hvornår er det okay at kontakte en kvinde? Og hvornår overskrider du en grænse og fremstår som klam, creepy og stalker-agtig – en mand der er ude af stand til at kende og overholde reglerne for god opførsel?

Og hun er langt fra den eneste, som ønsker at finde svaret på spørgsmålet om, hvad kvinder tænder på. I 130 andre studier har videnskabsfolk fundet splittelser mellem, hvordan kvinders kroppe og sind reagerer på forskellige former for seksuel aktivitet.

− Du kunne i princippet gå i byen i joggingbukser, hvis du har en indstilling om, at du er en sensuel, tiltrækkende kvinde. Så vil det også virke på den måde. Hvis du ikke selv synes, du er helt værdig, vil du også få en masse oplevelser med mænd, der ikke behandler dig helt værdigt.

Mennesket og den menneskelige hjerne har faktisk udviklet sig siden stenalderen, og hvis vi konstant lader os styre at drifter, umiddelbar lyst og fornemmelser og derved ikke tager ansvar for, hvad vi går og laver, og hvordan vores adfærd påvirker andre, så tror jeg, at vi ender med at være meget ensomme i vores liv…

Hos NLP & Enneagrammet Kursuscenter får du, udover alt det du får på en almindelig NLP Practitioner, også al den viden jeg har om kropssprog og de 7 grundfølelser, som kan aflæses i ansigtet. Det betyder, at du efter uddannelsen vil være mindst lige så stærk i din nonverbale kommunikation, som din verbale.

Quando si parla di produzione, spesso troviamo che le tecniche continuano Mbt Scarpe Catalogo 2017 a migliorare ogni anno, ma l’approccio di base rimane la stessa. Ci sono sempre nuovi trucchi, e le tecnologie introdotte. Togliere la padella dal fuoco e lasciare raffreddare Yeezy 350 Black per 10 minuti. Versare in una piccola ciotola che serve ..

Det lyder jo meget besnærende – men det er bare ikke sandt. Tallene stammer fra 2 studier fra 1967 udført af Albert Mehrabian og beskrevet i bogen “Silent Messages”. Selv siger forfatteren, at der kun er tale om undersøgelser om følelser og holdninger. Flere forskere – heriblandt danske forskere – siger, at der er tale om overdreven og helt ugyldig fortolkning af undersøgelsesresultaterne.

Det er heller ikke altid tilfældigt den måde, som mennesker sidder på stole på. Hvis man sidder og hænger lidt på stolen med arme og ben daskende, er det antageligt et tegn på, at man føler sig godt tilpas og er afslappet. Hvis man sidder ude på kanten af stolen med benene strakt frem foran sig og den ene fod ovenpå den anden, kan det betyde: “Hvad rager det hele mig!”

Tak for supergodt indlæg. Hvor er der mange genkendelige positurer, ahem … Jeg kom til at tænke på: Kan der ikke argumenteres for, at kobraen ‘blot’ er et udtryk for, at man føler sig tryg og godt tilpas – uden de overlegne overtoner? Man åbner jo hele kroppen og ville vel kun gøre det i trygge omgivelser?

Det der siges i løbet af en date, vil ikke nødvendigvis afsløre, om I synes om hinanden. Jeres kropssprog – eller de såkaldte nonverbale tegn – afslører dog rigtig meget om jer, og om I er interesseret i modparten, så det kan have stor betydning for datens udfald.

Jeg finder det en fornøjelse at bruge både som forfatter og udgiver. Det er fuld af dejlig små overraskelser, der gør hele processen med at skrive, læsning og publicere artikler en komplet glæde. Dette er en, der kommer ud af toppe og slår resten hænderne ned.

Der er tydelig forskel på et naturligt og et falsk smil. Ved et ægte smil benyttes to vigtige muskler: Den første, zygomaticus major, som trækker mundvigene op, og den anden, orbicularis oculi, som spænder området omkring øjnene. Det gør, at vi – når vi smiler naturligt – kniber øjnene lidt sammen, huden under de nederste øjenlåg spændes, øjenbrynene trækkes ned, og der opstår streger ved siden af øjnene. Det er definitionen på ”at smile med øjnene.” Vi kan selv kontrollere musklerne omkring mundvigen, men ikke dem omkring øjnene, og derfor kan du forholdsvis let afsløre, om personen foran dig smiler oprigtigt. Så husk, et ægte smil omfatter hele ansigtet.

Lene Espersen: En meget brugt teknik blandt kvinder til at signalere underkastelse er Lene Espersens gamle specialitet: at lægge hovedet på skrå. Måske et tidligt indlært sødmesignal? Det virker selvsagt ikke beroligende på et vigtigt møde, til en præsentation eller en lønforhandling, hvor vi gerne vil vise autoritet og beslutningskraft.

Kærlighed ved første blik findes skam. Den slår ned, hvis den anden part har en særlig symmetri eller et udtryk, der fx signalerer en god fertilitet. Det gør ham eller hende mere attraktiv og vækker en umiddelbar interesse. Det er oftest mænd, der rammes af kærlighed ved første blik. At kvinder har en tendens til at være mere kritiske, hænger formodentlig sammen med, at vi rent evolutionsmæssigt har haft et større behov for at være helt sikre på vores valg af mage.

Kan man virkelig se, om et andet menneske lyver? Både ja og nej. De tydeligste tegn på løgn kommer, når den, der lyver, virkelig har noget på spil og er følelsesmæssigt engageret. Det handler om at kigge på de kommunikationskanaler, vi er dårlige til at kontrollere. En person, der taler sandt, udtrykker det samme med den kontrollerbare kommunikation (ordene) som med den ubevidste (kropssproget). Men er der en forskel på det, der udtrykkes med ord, og det, der udtrykkes med kroppen, skal du være opmærksom. Så led efter de modsætningsfyldte signaler.

Ikke direkte nej, men indirekte kan de. Det er bare ikke ISP’erne der tjener penge på disse typer forbindelser da de ikke bygger den slags netværk, så de skal betale andre for at få lov til at bruge deres forbindelser.

Den mandlige patient og den praktiserende læge taler for ofte forbi hinanden. Risikoen for at tale for moraliserende til den mandlige patient er nærliggende, og lægen kan komme til at minde om konen derhjemme.

Usikkerheden sætter gang i et oldgammelt forsvarssystem, hvor vi forsøger at slippe af med opmærksomheden og gøre os usynlige og ufarlige. Det er et instinkt, som stammer fra en tid, hvor vores største fjender var store, dumme rovdyr med dårligt syn. Og instinktet går begge veje, for som modpart aflæser vi det som fortidens sabelkat ville have gjort; vi er klar til at gå efter struben på det svage bytte, så lad være med at gemme eller underkaste dig.