“læsning mænds kropssprog dating”

Derfor – og fordi alt for mange af os ikke har lært at tage vare på os selv, at tro på, vi har lov at sætte grænser, lov at sige til og fra i TIDE, at vi faktisk KAN håndtere vores problemer og frustrationer på en rolig, KONSTRUKTIV måde, så begge parter bliver hørt og tilgodeset – holder vi tit vores frustrationer inde… alt for længe… med det resultat, at den “tilfældige IDIOT” eller vi selv bliver skraldespand for en andens ophobede eller indestængte frustrationer….

Prøv i dag, at vær opmærksom i situationer hvor du interagerer med andre på om der er overensstemmelse mellem ord og krop. Siger du for eksempel “..ja, ja jeg hører hvad du siger..” samtidig med at du er fuldt optaget af computer eller telefon, eller “…det lyder sørme spændende, det vil jeg gerne høre mere om…” med hånden hvilende på dørhåndtaget. Hvis du lægger computeren væk eller flytter hånden fra dørhåndtaget vil du sandsynligvis opleve en øjeblikkelig ændring i kommunikationen med den anden. Prøv det! Hvad skulle man ellers foretage sig på sådan en lørdag? 🙂

Når du taler med en dreng, der synes virkelig involveret i samtalen, kan du spekulerer på, om han bare er at være høflig, eller hvis der er noget mere. Mænd og drenge bruger ofte subtile kropssprog, når de kommunikerer, der kan fortælle dig, når de e

Forskellige modeller er blevet udviklet til at forstå samspillet mellem kommunikationsprocessens forskellige dele. Traditionelt indeholder modellerne en afsender, der koder og sender et budskab, et medium eller en kanal, gennem hvilken det kodede budskab overføres, og en modtager, der dekoder og modtager budskabet.

Lidt tålmodighed betyder altså ikke, at du skal lade dig trække rundt i et rent platonisk forhold. Hun er også på prøve. Det giver dig mulighed for at kigge hende lidt ud og vurdere hendes personlighed. Det er ikke det værste udgangspunkt, hvis du overvejer et mere fast forhold.

– De fleste mennesker, der er gode til at lytte, nikker anerkendende til hinanden i små byger af tre ad gangen. Gør man det, så kan man få den anden til at tale 3-4 gange mere, end de plejer. Det er godt, hvis jeg skal interviewes af dig, så virker jeg nærværende og interesseret i det, du har.

Nu er kropssprog.com kommet på Facebook! Efter mange år som konsulent og foredragsholder indenfor området, kan jeg nu tilføje titlen som Psykomotorisk Terapeut. Det har givet mig nye perspektiver på emnet, og jeg glæder mig til at komme rundt i landet på fuld tid igen:) Forleden dag holdt jeg et foredrag, hvor en af deltagerne sagde “…det er da skræmmende, at jeg helt har glemt at lytte til min krop …”. Men han er ikke alene. En stresset hverdag kan medvirke til, at vi ikke lige får standset op og kigget på de signaler vi udsender til andre. Og måske bliver nogle af vores relationer påvirket af, at vi ikke er bevidst tilstede i det vi foretager os. Det kan blive til vaner og vanens magt er stærk, men heldigvis mulig at bryde 🙂

Udveksling af information mellem biologiske objekter kaldes biokommunikation. Udtrykket benyttes helt overvejende om dyrs meddelelser til hinanden, dyresprog, men kan også dække over informationsudveksling mellem enkelte celler, herunder udveksling af genetisk information. Læs videre om biokommunikation.

Observationsmetoden er især blevet anvendt af etnometodologer, der undersøgte almindelige kommunikationsforløb. Amerikaneren Harvey Sacks (1935-75) foretog fra midten af 1970’erne en række konversationsanalyser, der fik betydning for en forståelse af samtalens struktur og de sociale regler, deltagerne i en kommunikativ proces benytter sig af.

1. kropsholdning: Det er vigtigt, at du hverken er underspændt (dvs. at du falder sammen i kroppen, fordi du skyder hofter og skuldre frem) eller overspændt (dvs. at du overstrækker i knæene, så de er låst, og svajer i ryggen). Både den overspændte og den underspændte holdning giver dårlige betingelser for din stemme, og begge kropsholdninger sender et dårligt signal til dine tilhørere. Er du underspændt, signalerer du ligegyldighed, mens en overspændt holdning let får dig til at virke anspændt, nervøs og distanceret. Den gode kropsholdning er, når de enkelte dele af skelettet hviler på hinanden, og man bruger mindst muligt muskelarbejde for at holde sig oprejst. Der er flere fikspunkter, som det er godt at være opmærksom på: Fødderne skal stå i hoftebredde og vægten skal være på forfoden; knæene skal være let bøjede; bækkenet skal hvile på benene uden at stritte for meget fremad eller bagud; rygsøjlen skal være ret – som om den var fæstnet til loftet med en snor; skuldrene skal hænge frit – træk skuldrene tilbage i en cirkulær bevægelse og derefter give slip og lade dem falde ned; nakken skal være blød og afspændt og forsætte rygradens lige bevægelse opad; hoved skal hvile på toppen af rygsøjlen. Det kan være en hjælp at forestille sig, at der fra baghovedet går en snor lige op i loftet. Ved at have en god kropsholdning, opnår du en kropslig parathed, hvor din krop er klar til at bevæge sig. Det signalerer energi og dynamik og det giver dig en bedre kropslig støtte at lægge bag dine ord.

Hvis du tænker på remodeling dit køkken indretning, overveje at installere laminat bordplader. Denne plastbelagte syntetisk materiale opfylder de basale behov for brug i køkkenet, såsom let at rengøre, mindre vedligeholdelse og holdbare. Et andet plus punkt for laminat bordplade installation er de lave omkostninger. På et gennemsnit, er laminat bordplader installation pris omkring USD 35-45 per kvadratfod. Men det er at være opmærksom på, at de er tilbøjelige til ridser og chips, som er vanskelige at reparere. Andet end dette, er laminat bordplader værd at installere for en flot køkken.

Normal kan jeg bedst lide at give noget, som man selv kan gøre. Men lige her føles det, som det er det, der skal til . Hos en dygtig terapeut/psykolog, hvor I ikke bare snakker, men får landet det, der sidder i dit nervesystem.