“mænds kropssprog føder”

1. Det har været kendt siden tidernes, øjne vil afsløre den virkelige sandhed, der lurer i hjertet. Udtryk på den fyr ansigt vil fortælle dig en hel del om hvordan han virkelig føles om dig, og du bør være opmærksom på det. Eksempelvis hvis hans øjenbryn få rejst som han ser på du og han giver et udseende af overraskelse før sin gaze wonders til andre ting, er det en stærk indikation, at han kan lide du.

Sugardating er et aldersmæssigt, erfaringsmæssigt og dermed ofte økonomisk ulige seksuelt hvor en ældre person, enten sugar dad (mand) eller sugar mama (kvinde), finder sammen med en yngre partner, enten sugar babe (kvinde) eller boy toy (mand). I tillæg til aldersforskellen i forholdet, er sugardating karakteriseret ved en betydelige diskrepans i parternes økonomiske formåen, og at denne forskel langt hen ad vejen er det, som binder forholdet sammen.

– Forretningsfolk, der bare er ude på at tjene penge, dem kan vi ikke lide, men dem, der bliver rige på at give os gratis telefoni på internettet, opfatter vi som helte. Det handler om ikke bare at gå direkte efter gevinst – og det tror jeg også giver et federe liv. Man bliver glad af at hjælpe andre, og hvis man så samtidig får noget på den dumme, så er alle jo glade, siger Tor Nørretranders.

Uden vores evne til at flirte var menneskene formentlig uddød som race i dag. Ved at flirte tiltrækker vi det modsatte køn, så vi – når alle de indledende manøvrer er overstået – kan ende i kanen og reproducere os selv.

Med Windows Mixed Reality har Microsoft åbnet en portal til virtuelle verdener. Vi tester et af de første Mixed Reality-headset og vurderer, hvordan det holder stand mod den nuværende VR-konge, HTC Vive. 

Hvis man endeligt skulle pege på nogle tosser i den her sammenhæng, er Peterson selv et langt bedre eksempel – manden er slet og ret konspirationsteoretiker og klimabenægter, der efter min mening misbruger sin stilling som psykolog til at påvirke specielt unge mænd i en politisk retning (og iøvrigt lænser dem for små $50k om måneden på Patreon).

Det at pille ved noget, om det er håret eller et stykke papir, kan komme fra følelsen af usikkerhed. Det kan give os en instinktiv trang til at berolige os selv. Men flirtende kvinder på film leger ofte med deres hår, ja, og af samme grund er det en god ide at lade være at lege med håret, når man gerne vil tages alvorligt for sin faglighed (og have et stærkt kropssprog).

Har du også undret dig over, hvorfor en mand, der læser avis, ikke kan høre, når man beder ham gå ned med skraldet? Og hvorfor kvinder altid vil tale alting rigtig godt igennem? Og hvorfor mænd kommer med løsningsforslag, men hader at få gode råd? Ja, så er du langt fra den eneste og kan finde mange af svarene i denne humoristiske guide til det gode, men svære samliv.

Det ved kvinden godt. Forudsat hun er interesseret i ham, prøver hun ofte at forhale akten så meget, at hun kan vurdere, om han kan levere, hvad hun vil have: Lyst og evne til at forsørge børnene og være en aktiv og stabil deltager i den familie, der er en naturlig følge af løjerne. Sådan er det for hende.

Malene Rix er selvstændig rådgiver og underviser i forhandling. Hun vil med bogen skærpe kvinders opmærksomhed på egne forhandlingsevner og give gode råd til, hvordan de kan blive endnu dygtigere. Hun opfordrer kvinder til at bruge deres forhandlingsteknikker bevidst og strategisk, så også de svære forhandlinger bliver konstruktive og udbytterige. Det kan være lønforhandlingen, hvor forskning viser, at kvinder ofte møder større modstand end mænd, og derfor oplever disse situationer som særligt udfordrende. Det kan være i forhandlingen om balancen mellem arbejds- og privatliv, hvor meget er på spil, og følelserne blander sig. Ved at opdage forhandling som disciplin og træne de teknikker der virker, kan denne kommunikationsform blive et uvurderligt redskab til at håndtere en lang række udfordringer, både privat og på arbejdspladsen.

Ikke direkte nej, men indirekte kan de. Det er bare ikke ISP’erne der tjener penge på disse typer forbindelser da de ikke bygger den slags netværk, så de skal betale andre for at få lov til at bruge deres forbindelser.

Et skævt bækken er noget, som man er født med, eller som man har fået i en ulykke eller bare ved at sove eller sidde i den forkerte stilling gennem længere tid. Den bedste måde at behandle det på er at gå til en kiropraktor eller besøge en osteopati-klinik.

Jeg har selv anskaffet bøgerne antikvarisk fra et Canadisk Universitet. Mehrabians konklusion er rettet imod en mulig U-overensstemmelse mellem talt sprog og kropssprog, tonefald og gestik. Hvis der er en sådan U-overensstemmelse vil de fleste være opmærksom på kropssproget. Fordi artiklens forfatter gentager andres fejlagtige opfattelse bliver antagelsen ikke rigtig, selv om den har været nævnt i utallige TV programmer. 🙂 🙂

Guvernørs mænd og kvinder viste højere energi, og bredere bevægelser (et par over skulderen – som han skulle se). Hans brug af “1-2-3” håndbevægelser og talende point var effektiv og organiseret. Og hvor kroppen skiftede det meste af sin vægt til den ene fod, fik han sin vægt jævnt fordelt.