“mænds kropssprog ligner han mig”

Udover den indflydelse andropause kan have på vores livskvalitet, har andropause andre og mere langsigtede følger, som er sværere at afdække. Det gælder forøget risiko for hjerte-kar sygdomme og osteoporose.

Har personen over for dig svært ved at se dig i øjnene, kan det skyldes manglende selvtillid. Kigger han eller hun tværtimod direkte ind i dine øjne, mens I taler, viser det selvsikkerhed. Står du selv i en situation, hvor du skal fremstå sikker i din sag, er et tip at kigge på punktet mellem den anden persons øjne. Skifter du mellem de to øjne, virker dit blik flakkende, og du vil virke knap så selvsikker.

“Det har været helt igennem en fantastisk lærerig og inspirerede dag. Jeg glæder mig til at tage andre briller på. Tak for dig og skønt at se hvor meget du brænder for det, når du underviser i kropssprog. Hold da op..Wow siger jeg bare! Du så underholdende og samtidig så professionel, kæmpe tak til dig!”

Flirte og samtale er naturlige og instinktive menneskelige interaktioner, der bruges af mennesker fra hele verden, uanset land eller kultur. Metoden og midlerne til at flirte og samtale kan variere på utallige måder, selvom det kan være gavnligt at f

“Jeg havde gennem længere tid haft svært ved at forstå min partner. Han modtog noget helt andet end det, jeg sendte ud. Mikael lærte mig at tale “mændsk”, og det hjalp mig, at han kunne se tingene fra en mands synspunkt. Nu er jeg meget bedre til at bruge kommunikation konstruktivt i forhold til min partner.

Tipsene i artiklen her er gode at følge, men pas på, at du ikke overdriver. Hvis du overøser ham med komplimenter, holder øjenkontakten i insisterende lang tid og overdriver dit kropssprog, kan det godt blive for meget, og så virker du desperat i stedet for sjov og let. Sørg for at have en afslappet attitude, når du flirter.

Mange kvinder oplever situationer, hvor de har mistanke om, at en mand har udviklet en interesse i dem. Det er dog sjældent hensigtsmæssigt eller romantisk at spørge en mand direkte om sine følelser. Heldigvis er der mange signaler om tiltrækning, du

Mænd kommunikerer hellere kontant og direkte, og det giver netdating og apps gode muligheder for. Bag skærmen er vi anonyme eller i det mindste ét ansigt blandt mange. Bider hun ikke på, er vi måske mere heldige med næste swipe.

Opretholdes kravet om formålstjenlighed eller intentionalitet fra afsenderens side, for at man kan tale om kommunikation, vil store dele af menneskers og dyrs kropssprog ikke kunne anses som kommunikation.

Store Fødselsdag Dekorationer; Dekorationerne burde være lige så pr temaet. Dog kan en vis generel faktor gøres til en del af dekorationer, for eksempel til børn fødselsdage kan du have masser af balloner, konfetti, glimmer, streamers osv. Smukke centerpieces er en anden ting, der kan tilføjes til enhver tema dekoration. Floral og vand centerpieces gøre øge skønhed af enhver part. Hvis du har nogen region orienterede parti som en luau fest, så prøv at bringe den atmosfære af denne region til din fest. Ligesom for en luau part palmer, farverige blomster, små bambus træer osv. vil gøre den part, hallen ligner Hawaii-øerne. Læs mere for nogle store fødselsdagsfest ideer.

I dagens undervisning har vi igen haft om nogle grundlæggende begreber i forbindelse med kommunikation. Ikke bare i professionel praksis, men også generelt mellem mennesker. Vi vil i blogindlægget præsentere nogle væsentlige pointer fra dagens undervisning og til sidst sætte nogle opgaver ind, som vi har arbejdet med i forbindelse med det læste teori.

Det er også vigtigt at gå fordomsfrit ind i kommunikationssituationen, hvor vi er nærværende og registrerer det budskab, som den andens kropssprog fortæller os. En fordomsfri tilgang gør det nemmere at bruge vores sanser til at observere og analysere, hvordan den anden fremtræder i den konkrete situation.  

– At forføre vil sige at blive ekspert på, hvad den anden synes er dejligt. At få ham eller hende til at føle sig særligt udvalgt, enestående, værdsat og anerkendt. Det er faktisk dét, vi alle sammen ønsker i de relationer, vi indgår i. Om det er i forholdet til vores forældre, i vores venskaber eller kæresteforhold, så vil vi jo gerne ses og værdsættes, som den vi er. Så når det drejer om at forføre en mand, så handler det om at blive ekspert på ham og det, der får ham til at føle sig særlig. Det har alle historiens store forfører forstået, de gjorde det til deres job at vide alt om de kvinder, de forførte.

Hvis nogen er tiltrukket af dig, er han sandsynligvis ikke vil fortælle dig direkte. I stedet vil han vise sin tiltrækning gennem en række nonverbale tegn. Det er vigtigt for dig at være opmærksom på disse, fordi hvis du ikke mærke til dem, vil han (

Kropssprog §2: Hold øjenkontakt, men stir ikke – Hvis du taler til mindre forsamlinger eller flere mennesker, så giv dem alle en smule øjenkontakt; dette forbedrer kommunkationen. Hvis man holder for meget øjenkontakt, kan det virke skræmmende på folk. Ingen øjenkontakt gør mennesker usikre. Hvis ikke du er vant til øjenkontakt, kan det virke en smule svært eller frygtindgydende i starten, men man vænner sig til det.

Er du genert af natur, kan den virke som lammelse, men bevar roen, for det går over. Du vil tø op som daten skrider frem. Lammelsen vil kunne aflæses i famlende hænder og flakkende øjne. Nogle gange reagerer du ved at overkompensere med markant løftet hage, fremskudt bryst og hævet stemme, men det tolkes som både afvisende og decideret aggressivt, så vær opmærksom på din opførsel.

“Det er hermed dokumenteret, at de vidneudsagn Per (den dømte pædagogmedhjælper, red.) blev dømt på, er afgivet af børn, hvis vidneudsagn man ikke kan fæste lid til. Eller sagt på en anden måde: Domfældelsen var et justitsmord,” slutter Leif Blædel sin bog.

Når det kommer til spørgsmål af hjertet, der er ingen faste regler eller retningslinjer at gå efter at forstå, hvordan nogen føler. Der er tegn på, at der vil lade dig vide, hvis en dreng flirter med dig. Du vil også få det indre følelse af, at de fl

Når en fyr er at flirte med din kæreste lige foran dit ansigt, din første reaktion er nok til at få fysisk – men vi ved alle, at kampene ikke løser noget. Hvis situationen ikke frembyder sig, sørg for at holde din cool og handle som en voksen. Mange

Der står en ældre mandlig mellemleder i en større dansk provinsby og dirrer med papirlapper mellem hænderne. Han skal introducere eftermiddagens gæst og anledningen, men nede i salen sidder hans medarbejdere i kommunen og kryber sig i mussehuller af medynk. Ingen forstår et ord af hvad han siger, eller hører noget af hans oplæste, stammende ord. Kun det emotionelle der skriger til himlen; – hvornår holder denne pinsel op? Hvornår sætter staklen… Læs artiklen

At intellekt skulle have den store betydning tror jeg desværre ikke på. Så ville intelligente mennesker vel aldrig forkludre deres liv og verden ville vel i det hele taget være et langt bedre sted at leve i.

»Jeg har totalt respekt for de piger, der tager initiativ. Det er bare tegn på, at man er stærk og hviler i sig selv. Jeg synes hundrede procent, det er okay at invitere hvem som helst på en date. Det er ærgerligt, at det ikke er så naturligt at gå hen og invitere folk på date her, som det f.eks. er i USA.«

»Hvis han ikke reagerer positivt på det, så er han nok bare ikke interesseret. Jeg har prøvet at sidde i månedsvis og analysere, da en fantastisk mand bare forsvandt, efter det jeg ville betegne som en perfekt date. En veninde sagde til mig for nylig, at man aldrig ved, hvor andre mennesker er, og det er så rigtigt og præcist for dating. Folk er totalt ramponerede efter skilsmisser eller angst for at forelske sig eller liderlige og troløse eller har gang i en anden. Whatever. Det handler om dem og ikke dig.«

Hvis du står og snakker med en mand, der retter på kraven, børster usynlige fnug væk fra trøjen, rører ved sit hår eller hiver op i strømperne (ja, det sker!!!) er det fordi han ubevidst prøver at gøre sig mere præsentabel. Endnu et godt tegn!

Det virker nok lidt logisk, men hvis han fysisk prøver at røre ved dig, så snart han har muligheden for det, er det også et tegn på at han er interesseret. Det kan være alt fra at han rører ved din arm når du snakker, til at han strejfer dig med hånden idet han går forbi dig.

Seksuel tiltrækning har større betydning for vores relationer til andre mennesker, end vi er klar over. Derfor kan vi ligeså godt begynde at kigge på den proces med bevidste øjne – og forhåbentlig frigøre os fra nedarvede kulturelle og sociale fordomme, lyder det fra en filosof og psykolog, i ny bog

En ulv er et pattedyr, der ligner en domesticeret hund, da begge typer af dyr er en del af Canidae familien. I modsætning til hunde, ulve er vilde og kødædende dyr, der rejser i pakker at jage. Der er forskellige underfamilier af ulve, at funktionen

Afstressning Bekymring Coaching Depression Drømme Effetivitet Energi Excellence Forandring Frygt Følelser Hjernen Hypnose Kommunikation Kompetencer Konflikter Kroppen Ledelse Lykke Læring Meditation Modellering Motivation Negativ NLP NLP metoder NLP teknikker NLP øvelser Overbevisninger Personlig udvikling Positiv Psykologi Ressourcer Sanser Selvindsigt Selvudvikling Sprog Stress Succes Søvn Tanker Tid Undervisning Vaner Visualisering

De samme træk viser vrede eller forargelse, mens de bløde træk opfattes som venlighed og godhed – men bemærk: kun hvis følelserne også når op i øjnene. En mund, der smiler, uden at øjnene er med, får tilskueren til at opleve den anden som falsk og upålidelig.