“mandlig kropssprog gnidningshin”

Mennesket og den menneskelige hjerne har faktisk udviklet sig siden stenalderen, og hvis vi konstant lader os styre at drifter, umiddelbar lyst og fornemmelser og derved ikke tager ansvar for, hvad vi går og laver, og hvordan vores adfærd påvirker andre, så tror jeg, at vi ender med at være meget ensomme i liv…

Myter, legender og populærlitteratur har mange fortællinger om seksuel forførelse, og beskriver et antal forførelsesguder og forførelsesallegorier. Fra historien om Eva i Edens have til sirenerne fra Oldtidens Grækenland beskrevet i Homers Odysseen, til fortællinger om Krishna og Pan, indeholder disse historier om forførelse temaer om fristelse som fører til at de gængse sociale normer eller det forbudte seksuelle begær forlades.

Jeg kom ud af et 17 årig forhold for nu 4 år siden. (Utroskab) Han blev forelsket i sin veninde. Jeg har fået hjælp til at komme over det svigt og føler ikke vrede eller bitterhed længere. Men jeg er så bange for at være alene og føler at jeg spiller min tid. Forstår ikke hvorfor jeg ikke bliver forelsket i dem som er interesseret i mig men kun synes de mænd som ikke er interesseret virker spændende.

Vil du have, at han gør mere end at kigge hurtigt en ekstra gang, når du går forbi? Vis lidt hud, uanset om det er en top, der er nogle få millimeter over buksekanten, om skørtet er lidt kortere end normalt eller om din top måske viser lidt kavalergang. Det er nok til at være smagfuldt, men stadig give ham lidt at pirre med.

God lederretorik handler først og fremmest om nærvær og autenticitet. Lær af tre topledere, der bruger de tre retoriske greb ethos, logos og pathos, når de motiverer og inspirerer gennem retorisk ledelse. Læs artiklen

Han synes interesseret i dig, men du er ikke sikker på, om han flirte. Han fidgeting, fastsættelse hans slips og glatning sin skjorte. Det kan være forvirrende at forsøge at dechifrere hans nonverbale spor at oversætte nøjagtigt, hvad han forsøger at

Hænder: Hænderne kan være kolde og klamme, og nogle gnider dem på bukserne for at få varme i dem. Vi har tre overlevelsesinstinkter: Vi fryser, flygter eller kæmper. Begyndende frysereaktioner ses ved, at vi knuger hænderne, eller holder fast i ting. Hvis vi kommer i “farlige” situationer, vil nogle stivne af skræk, og det er det, der begynder.

Nej. Kulturen i Sverige og Danmark er ret forskellige på lige præcis dette punkt, hvor det bl.a. er mindre tabuiseret i Sverige at indrømme krænkelser, ligesom man også sætter nogle andre grænser for hvornår krænkelser finder sted – det giver bl.a. udslag i offerundersøgelser. Derudover er der også store forskelle mht. hvordan specielt politiet agerer og registrerer voldtægter, hvorfor man ikke kan sammenligne politiets tal. Dette gør at det i praksis er umuligt at sammenligne tal de to lande imellem, for man kan ikke kvantificere disse forskelle eller korrigere for dem, da ingen har nogen anelse om hvor store faktorer der reelt er tale om – blot, at de er der.

Når det kommer til køkken bordplader, har du masser af muligheder at vælge imellem. For at nævne et par stykker, der er laminater, manipuleret sten, granit tællere, fast overflade og træ blokke. Hvert af disse produkter har sine egne fordele og ulemper. Ligesom for eksempel, granit er holdbare og alsidige med flere farver pletter, men er dyre og ofte får farves. Således er ordentlig planlægning af dit budget og en lille smule af produktet forskning kræves for at vælge den rigtige køkkenbordet materiale.

Jeg har været testpilot på dette fantastiske online kursus i kropssprog, som er lavet af Jesper Bergstrøm. Kurset har fokus på kropssprog i forbindelse med kundemøder, og målet med det er at øge salg og succes på møderne.

At intellekt skulle have den store betydning tror jeg desværre ikke på. Så ville intelligente mennesker vel aldrig forkludre deres liv og verden ville vel i det hele taget være et langt bedre sted at leve i.

Mænd også berøre deres hår som kvinder når han er tiltrukket af en kvinde. Mænd følge en lignende hår rørende og klynken omkring kvinder de kan lide og nyde at være sammen med det meste af tiden. Mænd glatte deres hår eller tousle det afhængig af sit hårstil. Kvinder kan synes mænd er selvstændige bevidste omkring partnere de er interesseret, men det er en subtil anelse om at han kan lide dig, han er interesseret i at tiltrække dig og øge sin appel til dig.

At være en Defender of Women – Nogle fyre vil ofte finde den mindste mulighed for at være helten og forsvare en kvindes ære at få opmærksomhed. Etablere sig som en person, der vil stå op for dig vil forhåbentlig forbedre sin status i dine øjne.

Hvis kan kigger ned og ikke ser dig i øjnene, hans hånd farer op til næsen, og han står uroligt, er det et rimeligt gæt, at han stikker dig en løgn. Folk bruger også kropssprog til at aflede opmærksomheden.

Svend Age Madsens kongstanke er et sundhedsvæsen indrettet, så det passer bedre til mænd, og her spiller almen praksis en vigtig rolle som gatekeeper i forhold til det øvrige sundhedssystem. Tilgangen må gerne være proaktiv. Mænd, der ikke har været i kontakt med lægen i fem år, skal indkaldes til et helbredstjek.

Det er her fyre har det bedst flirte med kvinder. Hvis gruppen er en tæt sammentømret gruppe af venner, fyre vil ofte flirte, Dr. O’Connor udtalte, fordi alle kender hinanden. Det er her, kvinder og mænds definition på flirte ligner mest. En mand, der flirter med dig måske:

Enderim (bl.a. parrim, krydsrim og klamrerim). Der er tale om en form for rim, når bandet Malk de Koijn i rapsangen ”Kosmisk kaos” rimer ”burde” på ”urtete, eller tempofyldt og rablende synger: ”jeg prøver at regne ud hvornår mine kødsår bliver til aske, jeg ser en taske, daske i hånden på en gammel dam”. Her kan man tale om indrim (inde i ordet) og multirim (ophobning af rim). I raptekster sætter digterne ofte ekstra strøm på lyrikkens traditionelle virkemidler!

Vælger vi derimod et kropssprog, som adskiller sig fra den andens, kan det have til formål at vise en afstandtagen, vise en uenighed, vise et ønske om at skifte samtaleemne osv. Det er derfor også vigtigt at være opmærksom på, hvordan man placerer og bruger sin krop i samtalesituationen med en borger. Hvis man ønsker at opbygge en relation af tillid, er det derfor vigtigt, at man med kroppen indtager en åben og lyttende position. Derimod skal man ikke bruge det symmetriske kropssprog til at opbygge en tillidsfuld relation, for det kommer nemt til at virke kunstigt, når det bruges bevidst. Det kan således få den modsatte effekt af tillid, da samtalepartneren kan opleve at føle sig efterabet – og måske latterliggjort. 

Kobraen: Hænderne bag nakken er et meget selvtillidsfyldt signal – faktisk så selvtillidsfyldt, at du i de fleste situationer bør undlade den: Du vil ofte blive mistænkt for arrogance eller ligefrem uopdragenhed. Ifølge Navarro er kobraen forbeholdt CEO’s.

Nuvel. Det traditionelle kønsparadigme definerer en objektiv realitet, som alle kvinder har til fælles og som adskiller dem fra kategorien mand. Kategoriens indhold har med andre ord basis i den materielle realitet, den definerer et fælles, kollektivt vilkår, – rollen i forplantningen og dennes konsekvenser i den sociale verden, og gør det muligt at se på mænd og kvinder som forskellige grupper.

Dit kropssprog afslører dig – hvilket både kan være godt og skidt … Du kan bruge dit kropssprog til at forstærke dit budskab og din troværdighed, men det kan også spænde ben for dig, når du eksempelvis er usikker, nervøs eller negativt påvirket, af den kontekst du befinder dig i.

»Jeg har tidligere været den vildeste kylling med det, men da jeg blev skilt for to år siden, kom jeg til at tænke over alle de kys og flirter og eventyr, jeg var gået glip af i mit liv, fordi jeg altid var hende, der stod og ventede på, at nogen ville danse. Så nu prøver jeg også selv at være opsøgende. Det skræmmer vist nogle mænd. Men så tænker jeg, at de nok ikke er noget for mig, hvis der ikke skal mere til at gøre dem angste end en kvinde, der synes, de er spændende. Men jeg er generelt helt pjattet med at blive kurtiseret og elsker mænd, der henter mig og inviterer mig ud at spise og alt det. Det holder aldrig op med at virke.«

Hænderne bag nakken viser at personen er helt åben overfor det der bliver sagt og er interesseret i at høre mere. Det er også muligt at aflæse folk når de sover, sover din partner eksempelvis med armene baghovedet, så er det en åben person.

De fleste mennesker kommunikerer ved hjælp af kropssprog, også selvom de benytter sig af et verbalt sprog. Det er bare ikke altid, man lægger mærke til det, fordi man alligevel får det hele serveret gennem sproget. Men gælder det mennesker uden et ekspressivt verbalt sprog, handler kommunikation gennem kropssprog netop om at være opmærksom på alle bevægelser i kroppen og udtryk i ansigtet, sammenligne dem med tidligere erfaringer og så prøve sig frem tolkningsmæssigt. Ved en systematisk observation af en selvskadende bruger kan man for eksempel finde ud af, i hvilke situationer den selvskadende adfærd opstår, tolke det som et tegn på, at brugeren ikke kan lide disse situationer og så prøve at ændre praksis på forskellig vis, indtil den selvskadende adfærd ophører.

Mange har på et eller andet tidspunkt prøvet at skulle kommunikere med mennesker, der ikke taler det samme sprog som én selv – for eksempel på en ferierejse. Her sker der ofte det, at man ved hjælp af ganske få tegn og mimik alligevel kan gøre sig forståelig, hvis det virkelig er nødvendigt.

I slutningen af 1940’erne udviklede Claude E. Shannon og Warren Weaver (1894-1978) en matematisk kommunikationsmodel. Det var en lineær envejskommunikationsmodel, fortrinsvis beregnet til at forstå akkurat overførsel af budskaber inden for radio- og telekommunikation. Shannon-Weaver-modellen har haft stor betydning for udvikling af telekommunikation og computerteknologi.

Elefantører kan være et dominans symbol, der fortæller at “Jeg har styr på det her, se bare hvor stor jeg er”. Det vises oftest af socialt eller fagligt overlegne personer i situationer hvor de enten er eller gerne vil være overlegne eller er selvsikre.