“mandlig kropssprog vs kvindelig kropssprog”

Interkulturel kommunikation foreligger, når medlemmer med forskelligartet kulturel baggrund interagerer. Vellykket kommunikation kræver ikke blot sproglige, men også kulturelle færdigheder. Dette skyldes, at hver kultur har normer for, hvem der kommunikerer med hvem, om hvad, hvornår, på hvilken måde og i hvilke situationer.

Flirte er en måde for en fyr til at kommunikere, at han er interesseret i dig uden faktisk at sige det. Det er normalt vises i kropssprog gennem fagter, ansigtsudtryk og kropsholdning. Adfærden er instinktiv, og at kunne fortolke det er en nyttig måd

Vi er erfarer hinanden, verden og os selv i relation til andre mennesker, til situationer og fænomener. Derfor er kommunikationsperspektivet tæt beslægtet med relationsperspektivet. Mennesket udvikles og dannes i nære relationer til andre mennesker. Til dette kan kobles begrebet dialogisme.

”Rent seksuelt er den modne mand mindre skræmmende end den yngre mand,” forklarer Vivi Hollænder. ”Den modne mand har både erfaringen og roen i sengen, så han kan – måske – bedre beherske sig og på den måde give den unge kvinde det, hun gerne vil have.”

Kropssprog §1: Kryds ikke dine arme eller ben – Du har sikkert allerede hørt om, at det ikke er hensigtsmæssigt at krydse armene, idet man herved virker defensiv eller vagtsom. Dette gælder også benene. Hold derfor armene og benene åbne.

Kvinder forventes ofte at være dydige og forholde sig afventende, når det gælder mænd. Mange af disse pæne piger sætter således ikke ord på deres ønsker og lyster direkte. Indirekte er de imidlertid skrappe til det. Vi skal se på, når kvinder flirter.

Jeg blev for nogle uger siden udvalgt til at være testpilot på Jesper Bergstrøm nye onlinekursus og hvor har det været godt. Har fået nogle virkelige gode redskaber til mit salgsarbejde, netværksmøder, forhandling mv. og kan allerede se resultater. Det har mine varmeste anbefalinger.

P.S. I øvrigt har Informations web.redaktør, endnu ikke ringet tilbage (12.8.) på de sidste to dages opkald, om den-nu-fra-sommerferie-tilbage-vendte-redaktions mulige stillingtagen til, at plante et ANDELSTRÆ på sit eget digitale torv, hér på Information.dk. Så vi – måske – kan komme videre med samtalen, om vision, mål og praksis for en mulig helt ny andelsbevægelse, der begyndte den juli kl. 9 (helt sharp) i tråden efter artiklen.: Hvad er det bedste ved Danmark? Lønnen! D.S.

Guvernørs mænd og kvinder viste højere energi, og bredere bevægelser (et par over skulderen – som han skulle se). Hans brug af “1-2-3” håndbevægelser og talende point var effektiv og organiseret. Og hvor kroppen skiftede det meste af sin vægt til den ene fod, fik han sin vægt jævnt fordelt.

4. Måde han står og hans bevægelser vil hjælpe dig med at bestemme sin interesse i dig. Eksempelvis er hans hoved på skrå? Er han rub hans Kinder og chin? Er han udglatning sit slips? Det er tegn, hvorigennem fyr kan forsøge at imponere du.

Kommunikation og relation tæt beslægtet fordi al kommunikation foregår i relationer og det er svært at forestille sig en relation uden kommunikation. Derfor er relationsperspektivet en væsentlig faktor i forbindelse med kommunikation. I alle relationer, som vi indgår i, er der kommunikation – enten god eller dårlig.

Der er blevet – og bliver stadig – forsket rigtig meget i kropssprog og kropssignaler. Faktisk er det så populært, at der for få år siden kørte en tv-serie om en mand, der var så god til at aflæse signalerne, at han kunne opklare forbrydelser. Husker du den? Den var med Tim Roth og hed ”Lie to me”. Hvorom alting er så får du her 16 gode råd til at aflæse din dates kropssprog.

Han vil vælge det øjeblik til at pille ved sine manchetter eller noget andet påklædning. Se på hans håndled og håndflader. Hvis hans håndflader vender op og hans håndled er blottede, har han ikke noget at skjule.