“mandlige krops sprog signaler tiltrækning”

Spejling af bevægelser. Mennesker spejler det, de godt kan lide. Kig på din date og hold øje med, om hans eller hendes bevægelser flytter sig med dine. Kvinder bør dog holde sig fra at spejle manden, hvis han spreder benene. Han er nemlig helt ubevidst i gang med at vise sine ædlere dele, og hans instinkter vil muligvis finde det lidt for mandigt af dig, hvis du forsøger det samme.

Når man befinder sig i en situation, hvor man har en personlig relation til en anden person. Der kan for eksempel være tale om relationer, der er præget af nærhed eller fortrolighed – og hvor kropskontakt er mulig. I denne situation vil de fleste opleve en afstand på 120-45 cm som naturlig – alt efter hvor godt vi kender den anden person. 

Mens ord kan være ærlige eller falske, er vores fagter, ansigtsudtryk, håndbevægelser og andre nonverbale tegn meget mere underbevidste – og derfor kan de også være en meget bedre måleenhed for en persons virkelige intentioner.

Anne er seniorkonsulent i BRO og arbejder med team- og ledelsesudvikling, professionalisering af dialoger og professionel performance. Og det er både i forhold til samarbejde og resultater. Anne løser bl.a. opgaver for Arbejdstilsynet, Tryg og Leo Pharma. Derudover holder Anne foredrag under titler som ’Hvad kroppen fortæller’ og ’Gennemslagskraft på tværs’.

Så er dit kropssprog med til at underminere det, du siger til dem. For at opnå større troværdighed, kræver det, at du er bevidst om den måde, du bruger kroppen på i din kommunikation med andre mennesker. En måde at gøre det på, er ved at øve dig i at få et mere sammenhængende kropssprog ved bevidst at øve dig, når du taler med andre. Her er nogle eksempler på, hvordan det kan gøres:

Der er en bølge af dem omkring os – de gamle mænd med deres unge koner. Ikke noget nyt fænomen, vi har jo set det altid, men hvad er det, der er så attraktivt ved de gamle mænd? Her fortæller Annika Lillelund Fauli om sit forhold til ægtefællen Søren Fauli, som er 16 år ældre end hende.

Jeg har ofte spekuleret på, om kvinders forkærlighed for (store) tørklæder bunder i, at de ubevidst fungerer som en form for beskytter a la Rullekraven. Halsen er så afslørende, når man er nervøs / anspændt. Tanken er selvfølgelig opstået. fordi jeg personligt bevidst vælger at bruge tørklæde, når jeg nødigt vil vise min puls 😉

Tallene taler for sig selv. Mænd har typisk større forekomst af sygdomme og de dør hurtigere. Af diabetes dør 85 procent flere mænd end kvinder, på kræftområdet er det 40 procent, og hjertekarsygdomme forkorter livet for dobbelt så mange mænd som kvinder.

− Hvis der ikke er nogle mænd, der flirter med dig, kan det være, du ikke bruger de virkemidler, du har. Det er især andre kvinder, der er hårde mod hinanden og kalder tøj for billigt, men jeg kan love jer for, at mænd elsker, når I tør at være lidt sensuelt klædt på. En kvinde, der er varm, åben og glad, får meget mere mandlig opmærksomhed og mange flere tilbud end hende, der er lidt snerpet.

Holdning fortæller noget om dovenskab. Hvis han står med skuldrene trukket tilbage og maven trukket ind, vil han gøre en indsats. Det stinker af selvtillid og mænd med selvtillid kan kvinder godt lide 🙂

Smil, blink, eller ser på dig – I bogen Interpersonel kommunikation: Evolving interpersonelle relationer, graden af øjenkontakt og smiler skal betragtes, for det at være en flirte signal. Nogle fyre bare smile at være høflig, eller han kunne have en god tid. Hvis han smiler til dig og stirrede, og forsøger at gøre øjenkontakt med dig, kan smilet være en i en række adfærd, der vil vise, at han er interesseret i dig. Disse og andre kropssprog signaler kan hjælpe dig med at afgøre, om en mand er interesseret i dig.

Sider man der i mod på kanten af stolen med benene strakt frem foran sig og den ene fod ovenpå den anden, kan det betyde, at man er fuldstændig ligeglad med det, som andre siger. Hvis du sidder på den yderste kant af stolen kan du også signalere flugtberedskab, ophidselse, angst og usikkerhed.

Praler Højlydt – Nogle mænd vil tale om deres reelle eller indbildte attributter at få opmærksomhed fra kvinder, og på et volumen, hvor de er sikker på du vil høre det. De kan endda blinke penge i deres tegnebog, som er en nonverbal form for praleri.

Kobraen: Hænderne bag nakken er et meget selvtillidsfyldt signal – faktisk så selvtillidsfyldt, at du i de fleste situationer bør undlade den: Du vil ofte blive mistænkt for arrogance eller ligefrem uopdragenhed. Ifølge Navarro er kobraen forbeholdt CEO’s.

Undersøgelser viser, at det oftest er den talendes ansigt, som er det mest pålidelige til afgørelse af vedkommendes stemning. Det er synsindtrykket, som afslører glæde, overraskelse, vrede eller foragt. Mens frygt bliver opfattet gennem hørelsen. For at få fat i den andens følelsesmæssige situation må observationen bruges på ansigtsmusklerne, hvordan de strammes, eller hvordan linjerne ved munden bliver blødere og rynkerne om øjnene får dem til at stråle, når det er glæde, ansigtet skal udtrykke.

Når kropssproget skal fortolkes, skal det hænge sammen med det, den anden siger, for ellers kan der meget let opstå misforståelser.Der er helheden, der skal vurderes. Flere elementer skal pege i samme retning, hvis du skal kunne aflæse, at personen overfor dig er for eksempel et usikkert menneske.Her iagttager du naturligvis også ansigtets mimik, mundens stilling, øjnenes bevægelser, pupillerne, som bliver større eller trækker sig sammen.

Du vil opleve mænd, der ikke gør sådan her. Det er sædvanligvis dem, der er lidt mere … skal vi sige “oven på”. De har styr på deres ting og hvad de gør. Deres hjerne sætter ikke ud, er god til at holde øjenkontakt og laver ikke elevatorblikket på dig.

Min point er ikke at der ikke er kriminalitet i Sverige. Min pointe er at folk her ikke forstår statistik og blot linker til ligegyldige anekdoter. Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvor meget kriminalitet der er i Sverige.

Når vi har analyseret og fortolket de indsamlede informationer, vil vi i højere grad være i stand til at vurdere, hvornår og hvordan det er mest hensigtsmæssigt reagere i forhold til situationen. I en følelsesladet situation vil det ofte ikke være nødvendigt at handle, men blot være lyttende og nærværende. Føler vi os truet, kan det i nogle tilfælde være hensigtsmæssig at reagere – såvel som det i andre tilfælde kan være hensigtsmæssigt at forholde sig i ro.

I har fået kontakt, isen er brudt, og samtalen er i gang. Så godt går det, at hun gerne vil vise, at hun er mere interesseret i dig end blot som en samtalepartner. Til nær-flirt kan hun bruge flere af de signaler, der er nævnt ovenfor over tegn på fjern-flirt. Dertil kommer et ekstra arsenal, hvoraf det stærkeste tegn er fysisk berøring:

Hvis du tror du kan være genstand for hengivenhed af en mand i din arbejdsplads, kan du være ivrige efter at afgøre, om denne opfattelse er dit alene, eller hvis du er korrekte. Der er tegn på vedhæftet fil. Fanget Leder Hvis dit kontor er lukket, ad

; For mere om de komplicerede at forstå kropssprog, du kan læse:; Tolkning Body Language; Body Language Forklaret; Body Language tegn på tiltrækning, Forståelse kropssprog kommer til at tage tid, og det er kun, når du er opmærksom på alle disse små nuancer af kropssprog, vil du være i stand til at forstå det modsatte person bedre. Men husk at nogle gange, disse bevægelser er ufrivillige, eller resultatet af en slags et sundhedsproblem. Som sådan, giver det modsatte person gavn for tvivl, før du foretager et skøn nå frem til en konklusion.

kropssignaler debatter er ikke bare om at snakke punkter. De er også om “vibe” – vores tarm (følelsesmæssige) reaktion til ansøgerne. Og hvordan de kandidater gør os føler til gengæld handler om deres kropssprog.

10 minutter. Det er alt, hvad der skal til. Med 10 minutters daglig træning kan du opbygge en stærk ryg. Malou Deichmann gennemgår her en række enkle og effektive øvelser, der styrker musklerne i ryggen, i maven og i bækkenet.

Hvis han er interesseret i dig, vil han stryge en finger op og ned af sin kind, røre ved sine egne ører eller klø sig hagen. Når vi er tiltrukket af et andet menneske, bliver vores hud – mund og næse i særdeleshed – nemlig ekstra sensitiv og følsom overfor berøring og stimulering. Ryger han, vil han sandsynligvis tage flere sug på cigaretten, og hvis han har en drink, vil antallet af tåre måske stige. Han vil begynde at røre mere ved den følsomme hud på læberne, bare fordi det føles rart. Og fordi det kan give modparten den tanke, at det måske ville være en god idé at kysse ham.

Flirte kan groft inddeles i to typer: tilsigtet flirte og flirte for sjov. Flirting for sjov er en munter slags flirt, en ufarlig og underholdende måde at få nye venner. Flirter med forsæt er en mere alvorlig form for flirt, udført med det formål at

I medierne, er fyrene almindeligvis skildret som ude af stand til at vise deres sande følelser og kærlighed. Disse skildringer kan ikke være langt fra sandheden; mange fyre vælger indirekte måder at vise deres følelser. For kvinder, er det nyttigt at

Nogle gange sker det helt af sig selv, fordi I bare klikker. Andre gange vælger en af jer at sige noget fjollet eller gøre noget, som får jer begge til at slappe lidt mere af. En måde at gøre det på er ved at ændre måden, I sidder på. Det kan virke voldsomt og nærmest konfronterende at sidde over for hinanden i flere timer. Og husk: passer I sammen, bliver der rig mulighed for at se hinanden dybt i øjnene senere.

”Det må ikke minde om den måde hans eventuelle kone pukker på ham, hvilket ofte sker i parforhold, hvor manden har diabetes. Nøgleordene er facts, detaljerede spørgsmål og konkrete handlingsanvisninger,” siger han og tilføjer, at nogle mandlige praktiserende læger også kan have deres udfordringer med denne tilgang, fordi den tenderer til at blive for kammeratlig, hvilket kan medføre overfladiskhed.

Du bliver jo ked af det, når han ser efter andre kvinder, fordi det gør dig usikker på, hvor du har ham henne, og når han efterfølgende så vælger at være uærlig omkring det, så bliver du endnu mere utryg.

Læsning af en mands kropssprog kan afsløre mange interessante ting. Er han magert mod dig oftere? Er han stå for tæt på dig? Såfremt han finder ofte undskyldninger for at være sammen med dig og læner sig mod dig på denne måde, er det kun siger hans hensigter bliver mere end bare venner!

Hvis du er tiltrukket af en mand og ville elske noget mere end for ham at gengælde dine følelser, forsøger at dechifrere, hvordan han mener om du kan være besværlig, forvirrende og regulært frustrerende. Men hvis du kender de rigtige tegn til at søge