“manlig kroppsspråk signaler intresse”

Överväga hur mycket uppmärksamhet en man betalar till dig. Fråga dig själv om han tar vad du säger på allvar och verkar få djupt involverade. Om en man visar ett stort intresse för dig och börjar ställa detaljerade frågor om ditt liv och dina fritidsintressen istället för att bara prata om sig själv hela dagen, indikerar han sannolikt du att sin attraktion är mer än bara en förströdd fancy.

• Fråga ut henne på dejt. Vara modiga och djärva, och fråga henne om hon vill umgås med dig. Hon kommer förmodligen bli imponerad av ditt självförtroende och inställning, och vet du slutligen utan en skugga av ett tvivel hur hon känner om dig.

Män och en del kvinnor ger ibland “hundkram”, kramar och klappar med handen på ryggen. Så som vissa klappar en hund. Den kramen är i alla fall ibland lätt tolka, betyder oftast inte så mycket alls mer än ett vinkande “hej” med handen utan kroppskontakt. Men en del äldre män kramar så och är “hjärtliga” och verkligen menar att kramas. Så inte ens hundkramen är lätt tolka i alla lägen.

Enkla figurer som de till vänster är alla lätta att tolka. Vi förstår vad de säger, vad de tycker eller vilken sorts typ de representerar. Från vänster till höger: laidback, vägrande, frågande, ifrågasättande, blyg och bestämd.

Som en regel kan man komma ihåg att ju mera engagerad man är i ett ämne desto mera använder man kroppsspråket. Och vice versa förstås. Om en politiker står med händerna i fickorna, lite ihopsjunken och tittar i golvet medan denna säger; ”Det här med bra sjukvård är något jag brinner för”, så går signalerna i kors.

Det kan låta självklart, men om ditt kärleksintresse alltid verkar hitta ett tillfälle att röra vid dig kan du känna dig rätt säker. Beröring är ett tydligt tecken på attraktion, och personen kommer dessutom bli mer uppmärksam på din beröring. Naturligt är att beröringen ökar allt eftersom – från att exempelvis lägga en hand på axeln, till att hålla hand, till en kindpuss till en kyss.

Om en kvinna är attraherad av dig kommer hon fokusera sin uppmärksamhet på dig. Hon får lära sig om dig som hon upptäcker din smak och preferenser. I en grupp, kommer hon fokus på dig och prata med dig mest. Hon att lyssna uppmärksamt till vad du har att säga och hålla blicken fast på du märker flera åtgärder.

• Leta efter stort leende. Om man är intresserad av en flört, kommer att han få för nära för tidigt. Han kommer precis bredvid dig och kan tyckas att invadera ditt personliga utrymme. Han kommer att hålla ögonkontakt för lång för komfort och kan röra dig trots att han inte vet du. Räkna med honom linjera ansiktet lätt eller att leka med ditt hår. Nyckeln till fling är att du troligen kommer att känna sig obekväma och mannen sannolikt inte kommer att respektera dina gränser. Om mannen är allmänt intresserad av dating du, kommer att han vända mot dig under samtalet. Han kommer att se i ögonen längre än en vän skulle men inte så länge fling killen. Han kommer att ha stora leenden som visar han är allmänt intresserade av samtalet och du.

Ord är bara ett sätt på vilket människor kommunicerar. Det finns också ett brett spektrum av icke-verbal beteende, eller kroppsspråk, som vi använder för att uttrycka känslor som glädje, sorg, ilska och rädsla. Fearful kroppsspråk visar ofta som ånge

18. +Forts Yrkesspråk Fackordens funktion är alltså att förenkla och förtydligakommunikationen inom en yrkesgrupp eller ett ämnesområde.Däremot är det viktigt att prata och skriva lite enklare när manska förklara något för någon som inte är specialist.

Om någon är attraherad av dig, kommer han nog inte att berätta direkt. Snarare visar han sin attraktion genom ett antal icke-verbala signaler. Det är viktigt för dig att vara medveten om detta eftersom om du inte märker dem, han (eller hon) kommer att anta att du inte är intresserad av och kommer att gå vidare. Du bör också vara medveten om dessa indikatorer eftersom du inte vill ge dem oavsiktligt till någon du inte är intresserad av i, eftersom detta kommer att skapa en obekväm sociala situation.

Men vad händer om du tänker precis tvärtom: du är inget värd, ingen bryr sig om dig, håret har sett bättre dagar, du känner dig trött och hängig och du hoppas verkligen att ingen ser dig idag. Med största sannolikhet faller både axlar och hållning ihop och det är betydligt svårare att hålla huvudet rakt och blicken skarp.

• Använd blommig band för att linda runt stjälkarna cirka 3 till 4 inches under blomman cheferna. Detta kommer att vara där stjälkar möts. Linda stjälkarna igen ungefär 2 inches från botten. Du kan också använda ett gummiband för detta steg i stället för blommiga band. Eller, om du gör ett arrangemang för en vas, behöver du inte binda stjälkar.

16. +Gruppspråk I ett språk finns det många ”språk” eller varianter t.ex. skolansspråk. Fotbollsspråk, det politiskaspråket, ungdomsspråk, yrkesspråk med mera = gruppspråk. Gruppspråk har specifika ord och uttryck. Samma ord kan ha olika betydelser beroende på i vilketsammanhang det används t.ex. back. Vilket gruppspråk vi använder beror på syfte, situation ochmottagare – det vill säga vad vi gör och vem vi pratar med.Ex. Väderpresentatör och kompis som pratar om vädret.

Så skapar du snabb tillväxt i ditt företag – genom att plugga by Redaktionen på Företagande Så har västvärldens välstånd skapats by Henrik Jönsson En mer förutsägbar byggprocess – vad säger rapporten? by Tomas Murblad

När du flirta med en kvinna, är det ofta inte uppenbart om huruvida hon har genuint intresse för dig eller om hon helt enkelt att ha kul och spela runt. Män är ofta avskräckas från att utöva relationer med kvinnor eftersom de inte är säker på vad hon egentligen vill ha. För att rädda dig från att lonely ödet, bekanta dig med några viktiga tecken på kvinnliga attraktion.