“manlig kroppsspråk som täcker skrot”

• Titta på hur han beter sig mot dig när han lutar sig lite närmare till ditt personliga utrymme. Om han slätar ditt hår eller lutar framåt att viska i örat, testar han din reaktion på honom att få fysiskt närmare dig. Om han verkar fortfarande vara säker, är han säker på att du gillar honom. Om han verkar mer nervös än tidigare, behöver han lite uppmuntran från dig att du uppskattar hans ansträngningar.

Makarna kan äga egendom gemensamt eller på lagfartsbevis. Allmänt, den make som heter faktiskt på gärningen är ägare till fastigheten. Om båda makarna namnges, då betraktas de delägare; men om bara en av makarna namnges på handlingen, sedan att maken är separat och ensam ägare. Den make som inte namnges på gärningen kan ha ett intresse av äktenskaplig egendom. men eftersom hon inte på dådet, hon har inte en inspelad papper rätt till egendom.

Enligt forskaren Deborah Tannen är detta ett typiskt exempel på hur män och kvinnor missförstår varandra. Vad män enligt Tannen ofta förbiser är att när kvinnor ställer en fråga / ger ett förslag är det ofta underförstått att det är vad de vill. Vad kvinnan däremot ofta missar när en man talar är att han inte menar att låta som en diktator utan endast uttrycker sin vilja.

Även sexuell läggning kan påverka sättet att bli uppfattad. Ofta är homosexuella män mer feminina och homosexuella kvinnor mer maskulina i sättet de talar. Vi tror att anledningen till att de pratar mer som det motstående könet är att de vill framhäva och bejaka de sidor som fattas i relationen.

Singel, himmel eller helvete? Om Du inte har någon traditionell kärleksrelation kan det hända att Du får höra att det kommer ordna sig, Du kommer träffa någon. Om Du menar att Du trivs bra själv så kanske Du får ett medlidande leende. Kanske räcker relationen till Dig själv alldeles utmärkt för att Du ska må bra? Kanske har Du kärleksrelationer med andra, som inte innehåller sex? Kanske sex med personer Du inte har kärleksförhållande med? Och kanske är det precis så Du vill ha det? Då så.

Visst hade det varit kul att veta om tjejen eller killen där borta tycker du verkar intressant. Fast å andra sidan kanske man inte alltid vill veta vad andra tänker. Men men.. detta handlar inte så mycket om att läsa tankar, men det blir det indirekt eftersom vi inriktar oss på att läsa kroppsspråk här. Innan du börjar läsa vill jag tipsa dig om hur du kan tolka sms också. Och inte bara kroppsspråk. Att skicka sms har blivit allt mer vardagligt och att kunna tolka sms kan också vara bra att kunna.

Men, hur bra vi egentligen är på att avslöja lögner genom att avläsa kroppsspråk? På Texas University påvisade man för några år sedan att folk från hela världen, från Afrika till Europa, från Sydamerika till Asien, tror att lögnare avslöjar sig genom att vända borta blicken, inte veta var de ska göra av sina nervösa händer samtidigt som deras kroppsspråk är allmänt oroligt. Att detta skulle vara ett speciellt ”lögnbeteende” har dock ifrågasätts av forskare inom socialpsykologi.

E: Med tanke på att eventuella skillnader mellan könen är en ganska politisk känslig fråga m.m, hur är ”stämningen” i forskningsvärlden? Finns det en samstämmighet eller förekommer det mycket ifrågasättande av vetenskapsresultat och slutsatser?

Sedan finns sättet att “testa in” om kram är rätt, att ta hand men samtidigt ställa sig lite närmre och vara beredd dra händerna mot varandra och ge en kram. Om den andra signalerar det. Vänta in varandra. Men om blir en kram, även om ett handslag och då bara en hand på ryggen, så kan betyda att är på riktigt. Men var en osäker början.

– You were stunningly beautiful, prepared in every single detail, sang like an angel and made everyone from Jan Eliasson to award winners, participants and suppliers feel comfortable in your presence. It proves that you were absolutely perfect for this event – because Mi you are truly versatile in your professionalism. Thank you a thousand times Mi! /Pia Brauer Kraft, Hansen Event & Conference

Om du fångar en kvinna letar i din riktning några gånger när du är på en fest, bar eller andra sociala situation, är oddsen hon såg på dig, inte sakerna omkring dig. Om hon fortsätter med för att dröja med ögonkontakt när hon pratar till dig, är detta bara ytterligare bevis för att hon har lockat till dig. Naturligtvis, är detta inte en exakt vetenskap. Du kan bara ha något på ditt ansikte och hon är för artig för att berätta.

En liten bit av svartsjuka innebär också att en kvinna gillar dig. Om du förgyller en annan kvinna framför henne, se hennes reaktion. Om hon har en förlägen blick i ögonen eller har en negativ kommentar om den andra kvinnan, då upplever hon sannolikt en liten nyans av svartsjuka.

Omedvetet eller medvetet söker vi med blicken andra som vi tycker verkar intressanta eller attraktiva. Hur du tittar, söker med blicken och tolkar signalerna beror på olika omständigheter, om du är singel och söker partner gör du det på ett sätt, är du i ett förhållande och är förälskad så sker det på ett annat.

A tt sätta båda händernas fingertoppar mot varandra innebär en vilja till kommunikation och intellektuellt utbyte. Samma gest men med händerna tätare ihop och fingrarna stickande utåt genom respektive motsatta hands fingermellanrum uttrycker inte samma vilja till kommunikation. Det är en avvärjande gest.

Framförallt – öva och se till att få återkoppling, på dina viktiga presentationer och kundmöten. Tag dig en kollega, eller ännu hellre en professionell coach som får iaktta din ickeverbala kommunikation. Jag lovar att du kommer att få ut ännu mer av dina säljmöten. Medvetenhet om hur du uppfattas genom ditt kroppsspråk kommer att ta dig till nya nivåer.

Medan 18 kan kännas som en introduktion i vuxen ålder, kan det också tyckas att när du träffar denna milstolpe födelsedag, du får ingenting mer än en teaser om vad som vuxen är. Men du slå sedan 21 och allt förändras. Det finns ett antal saker som är acceptabelt och juridiska vid 21 års ålder–som inte är tillåten när du är bara 18.

Män: ”Diktatur” – hierarki. Pojkar ger order. Underordnade lyder. Krav ställs rakt av: ”Kom hit”. Genom skicklighet, talang, skryt rangordnas män. Män känner sig manipulerade om de känner krav som inte sägs rakt ut.

Avbrutet samlag. En preventivmedelsmetod när penis dras ur slidan före sädesavgången, som istället sker utanför slidan. Avbrutet samlag är en osäker preventivmetod då de kan vara svårt att kontrollera när sädesavgång sker.