“manlig kroppsspråk sträcker sig”

Okej och det är ett jävla tjat om jämställdhet men vissa saker är helt okej att ha kvar såsom att mannen alltid ska betala. Nej snåljåpar är tjejer som förutsätter att få saker som om dom gjort en välgärning …. Usch mår illa!!

En grupp forskare vid Bar-Ilan-universitetet i Israel skapade ett datorprogram som med en träffsäkerhet på 80 % kunde avgöra könet på författaren till en text. Datorn använde sig av ett poängsystem där olika ord gav olika många manliga respektive kvinnliga poäng. Det intressanta var hur få ord programmet behövde analysera för att avgöra könet på författaren. Teamet gav datorn till en början en bank med 256 ord att ta hänsyn till men reducerade antalet allteftersom. Trots att de reducerade antalet ord till 16, en sextondel av det ursprungliga antalet, sjönk träffsäkerheten med bara några tiondelar.

Forskarna går nu vidare med ett mer omfattande projekt. De tänker inom de närmaste åren samla in 10 000 timmar videoinspelningar från Youtube. Med hjälp av en algoritm ska alla ansiktsuttryck som deltagarna i filmerna gör analyseras. Förhoppningen är att hitta fler miner som är universella.

De flesta kännetecknen för manligt språk stämmer också in på föreställningen om att de talar till andra personer och inte med dem. De begär oftare ordet än kvinnor för att själva få tala, de undviker att fråga för att inte visa sin okunskap och de avbryter ofta. De är också lugna och sakliga i sina framställningar och att de repeterar vad de sagt så att det ska framgå tydligt, vilket förstärker bilden av att de oftare talar till folk genom att berätta saker eller övertyga andra.

Ända sedan hans död 1988, har Louis L’Amour varit en av de mest populära engelskspråkiga författarna i världen. Flera volymer av noveller, publicerades postumt, har bara förstärkt sin världsomspännande rykte och popularitet. För dem som vill läsa han

Att “spegla” den man vill göra ett positivt intryck på gäller egentligen alla situationer och alla människor och sker helt omedvetet. Lutar Hon sig framåt så gör han det, ler Han så gör hon det. Man lyssnar också mer noggrant på den man är intresserad av och nickar medhåll oftare och skrattar lättare och mer åt den personens skämt.

Unmute @BorgholmLisbeth Mute @BorgholmLisbeth Follow Follow @BorgholmLisbeth Following Following @BorgholmLisbeth Unfollow Unfollow @BorgholmLisbeth Blocked Blocked @BorgholmLisbeth Unblock Unblock @BorgholmLisbeth Pending Pending follow request from @BorgholmLisbeth Cancel Cancel your follow request to @BorgholmLisbeth

De som har Virgo vänner kommer omedelbart erkänner tecken egenskaper: den förkärlek för detaljer, det logiska, något fristående sinne och behovet av att vara perfekt i allt de gör. Men inte alla Jungfrur har alla dessa egenskaper. I själva verket är

Det kan vara vanskligt att notera såna här punkter eftersom de lätt kan tas upp såsom manipulationsakter i det sociala spelet och interaktionen mellan de tu. Även om tecknen stämmer väl in, i händelseutvecklingen kanske man därför bör vänta med att tolka dem som positiva signaler riktade mot en själv och ens förmåga.

Fysiologiska tecken på att förmedlar attraktion är inte idiotsäkert, men de är goda indikatorer. Fysiologiska tecken kan vara både frivilligt eller ofrivilligt. De kan också vara frivillig reaktioner som någon utför förströdd. Var uppmärksam på din nästa dag med en potentiell partner. De flesta människor uppvisar berätta tale tecken på attraktion utan avsikt göra så.

Ansiktet och framförallt ögonen sägs vara själens spegel. Vilket också betyder att mår du dåligt så syns det. Samtidigt är det så att du kan se till att ha rätt känsla i kroppen och därmed skicka den känsla som du avser. Du behöver bara tänka på rätt sak, precis som du gjorde i början av artikeln. Det här vet vi alla att vi ska – tänka rätt, som mental träning. Ändå är vi så dåliga på att sätta oss själva i rätt stämning.

Hittade det här blogginlägget länkat till en annan sajt och tänkte att jag ville läsa om hur du känner. Under tiden jag läser känner jag enorm empati för dina förklarande ord och det kunde lika gärna ha varit mina skrivna ord. Bemötande ifrån andra medmänniskor är oerhört betungande, dom förstår helt enkelt inte! Jag är förtidspensionerad sedan början av 2008 och det är absolut ingen semester. Men dessvärre tror många det! Jag har fått repliker likt: “Va, är du förtidspensionerad? Men du är ju inte gammal! Hur gjorde du? För jag vill också ha livslång semester!” Jag tror att du förstår min situation…

Vårt kroppsspråk skiljer sig åt på många sätt beroende på kulturell och social tillhörighet, men som redan Darwin påvisade har vi samma uttryckssätt för känslor som rädsla, sorg, nedlåtenhet, ånger och raseri oavsett vilken kultur vi tillhör. Många gester är dock kulturella markörer, som till exempel när man med sluten näve riktar tummen uppåt i luften. I västvärlden innebär denna gest oftast någonting positivt, att man uttrycker sitt gillande. I andra delar av världen som Mellanöstern, men även länder som Australien och Grekland uppfattas tummen upp som en förolämpande gest.

• Se upp för ögonkontakt. Om han tittar på dig och ser bort snabbt kan han vara blyg, som kunde göra en obekväm, men flirtig konversation. Om han håller blicken på dig längre än några sekunder utan att säga något, det är också ett tecken på att han är förälskad med dig.

Den man gillar vill man alltså veta mer om. Idag blir man naturligtvis vänner eller börjar följa alla personens sociala media-konton, bloggar och liknande – för då får man veta mycket om en människa – och kan också försiktigt visa intresse genom att gilla, kommentera och dela. Chattar eller textar man varandra, så är det ofta den intresserade som skriver först. Åtminstone oftare.

Å andra sidan skriver du: ”…jag börjar bli less på att önska mig genuina relationer.” Vad är genuina relationer för dig? Svara gärna på den här frågan och skriv ner allt som kommer fram innan du fortsätter att läsa mitt svar. Anledningen till att jag frågar dig det, är att det kan hända att dina föreställningar om genuina relationer har blivit till krav på dig själv och dina bekanta om hur ni måste vara, er sinsemellan. Naturligtvis är detta bara en hypotes från min sida, det som är viktigt är att du observerar dig själv i samspel med andra. Syftet är att du ökar din kunskap om vad som händer när du börjar en ny relation och att dessa krav (om de finns) inte ska stå i vägen för dig.

– Det kan även vara effektivt att ”plocka ned någon från sin höga häst” genom att vara lite syrlig, kanske stöta på kompisen eller säga någon stickande kommentar. Då kommer ditt span bli skärpt och undra vad du håller på med. Det är mycket cyniskt, men det fungerar.

Under sin tid utomlands jobbade Sophie Persson bland annat i Frankrike. I jämförelse med svenska kvinnor i mansdominerade delar av näringslivet tycker hon att många fransyskor hade ett mer naturligt och otvunget kroppsspråk.

Ja jag vettefan, just nu sitter jag bara och är jävligt förbannad på alla dessa knep och annat som chefer tar till för att få kvinnor att förstå att dom inte behöver lika hög lön som män. Det är sjukt fult…

En spelare kommer snabbt kasta ut frasen “Jag älskar dig” och kommer att göra svepande, over-the-top löften snabbt och sedan försvinner när han fick vad han ville. En man som är kärlek kommer att vänta med att uppfylla sin fysiska begär, av respekt. Han kommer att tänka och planera sina kärleksförklaringar, inklusive säger de tre små orden.