“når de elsker dig”

Jeg har en ret stor glæde ved kvinder der vælger at gå i leggins. Det er noget der straks fanger min opmærksomhed. Jeg reagerer naturligvis ikke på dette instinkt, men jeg erkender, at jeg har svært ved at kigge væk. Jeg har valgt at være mere diskret, da jeg naturligvis fuldt ud erkender, at kvinder ikke skal ‘objektiviseres’, og gør mit yderste for ikke at være stirrende, som jeg egentlig nok godt kunne være før.

Det ved kvinden godt. Forudsat hun er interesseret i ham, prøver hun ofte at forhale akten så meget, at hun kan vurdere, om han kan levere, hvad hun vil have: Lyst og evne til at forsørge børnene og være en aktiv og stabil deltager i den familie, der er en naturlig følge af løjerne. Sådan er det for hende.

Tal om livsstilsændringer ud fra patientens nære liv. Skal du holde op med at ryge og du bor alene? Hvad med et fællesskab med andre mænd, der vil kvitte smøgerne. Mere bevægelse, sundere mad, mindre alkohol i hverdagen – giv konkrete henvisninger til ekspertise og fællesskaber i kommunen.

Oversat betyder det i min verden, at vi tiltrækker vores modsætning. En meget feminin kvinde tiltrækker en meget maskulin mand, en meget maskulin kvinde tiltrækker en meget feminin mand. Hvis vi har 30% feminin essens, vil vi tiltrække en mand, der har 30% maskulin essens. Det er sådan tiltrækningskraft fungerer”.

Jeg spurgte ham altså, hvilken kønsforståelse, han lagde til grund for sin politik. Og Bjarke Serritslev gav til ingens overraskelse udtryk for at han delte transparadigmet og den intersektionelle feminismes kønsforståelse, hvilket, som jeg har forklaret, også er den kønsforståelse, man nu om dage ville forvente af en person, der kalder sig selv for queer.

Næste punkt er indholdet. Lægen skal have en drejebog klar til samtalen, så relevante problemstillinger vendes kort og nøgternt og spørgsmålene skal være målrettede og præcise og samtidig tage mest mulig afsæt i det liv, som manden lever.

Nervøsitet og Liggende (Bedrag) Undgåelse af øjenkontakt, Forsøge at maskere følelser, forsinket udtryk for følelser; Falsk smil, der ikke afspejler i øjnene, Mangel af blinkende; fidgeting med noget inden for rækkevidde, svedtendens, hvis siddende, kan skift ubehagelig i sæde; Hvis stående, kan løbende gå frem og tilbage; trykker fingre på et bord eller en anden overflade, uafladelig

Mennesker opvokset i samme kultur, og som taler samme sprog, kan udvikle forskellige kommunikationsmønstre. Det kan skyldes individuelle særheder, gruppetilhørsforhold eller social status. Sidstnævnte er smukt beskrevet i George Bernhard Shaws skuespil Pygmalion fra 1913, hvor Eliza Doolittle ændrer social status, da hun skifter sprogkode.

TL;DW: Canadisk assisterende lærer viser et 2-min klip fra et af de mest populære TV-serie i Canada, der handlede om den nuværende kontroverse i Canada: Skal borgere kunne kræve, at andre borger bruger specifikke pronomner? F.eks. kan jeg kræve, at du kalder mig hun? Xer? Deres Majestæt?

Svaret er nej. Dit kropssprog er og bliver en sladrehank. Når vi prøver at skjule vores følelser, bliver kropssproget Prøv at tænke på overraskelse.  Når vi er overraskede, hæver vi øjebrynene et sekund eller to, men hvis vi gerne vil fremstå som overraskede og i virkeligheden ikke er det, hæver vi typisk øjenbrynene for længe.

»Hvis man har lyst til at knalde, skal man jo bare det. Der er nogen, der siger, at der er en regel om, at man ikke skal knalde sammen på første date, men hvorfor skulle man ikke gøre det, hvis man har lyst til det?«

Du kan læse mere på:; Sådan installeres Laminat Bordplade, bedste metode til at Paint Laminat Bordplader; Laminat Bordplader Cost; Når du er færdig med laminat køkkenbordet installation, fil-og udglatte kanterne. Tillad limen tørre, før rengøring med en fugtig klud eller en svamp. Hvis det er nødvendigt, bruge et mildt vaskemiddel for at slippe af limen. Følg samme rengøring tips, mens du fjerner pletter fra laminat bordplader. Anvend aldrig hårde børste til at rengøre overfladen, eller du vil ende med at gøre linjer og ridser. I tilfælde af vanskelige pletter, rens med blegemiddel og tør af overfladen med vand. Dette vil bidrage til at genoprette den oprindelige laminat bordplade farve.

Når han (eller hun for den sags skyld) groomer dig, er det sædvanligvis et tegn på at han anser dig for en meget tæt relation. Ejerskab er for meget sagt, men derhen ad. Han fjerner et hår eller noget lignende. Du ser det samme mellem folk i forhold, hvor hun groomer ham eller omvendt.

Han interesserede sig for kommunikationsmønstres betydning for effektivitet og tilfredshed ved løsning af en given opgave. Han placerede femmands grupper i arrangementer, betegnet som “cirklen”, “kæden”, “Y’et” og “hjulet”. Hjulet og Y’et var de mest effektive, mens cirkelopstillingen skabte det bedste arbejdsklima. Andre undersøgelser har dog vist, at både den sociale situation og kommunikationens emne indvirker på kommunikationsprocessen.

Min chef laver ofte kobraen. Han er sådan et arrogant røvhul – ja undskyld mit fransk. Men han er indbegrebet af en CEO – sådan en der mumler, så man skal vikle sig omkring hans røvhul for ikke at skulle sige “undskyld, hvad siger du?” – bare for at skabe opmærksomheden omkring sig selv, så når han siger noget, så klapper alle i, for at høre hvad han siger, fordi han mumler sådan.

Enderim (bl.a. parrim, krydsrim og klamrerim). Der er tale om en form for rim, når bandet Malk de Koijn i rapsangen ”Kosmisk kaos” rimer ”burde” på ”urtete, eller tempofyldt og rablende synger: ”jeg prøver at regne ud hvornår mine kødsår bliver til aske, jeg ser en taske, daske i hånden på en gammel dam”. Her kan man tale om indrim (inde i ordet) og multirim (ophobning af rim). I raptekster sætter digterne ofte ekstra strøm på lyrikkens traditionelle virkemidler!

»Man skal ikke vente med at tage med folk hjem, fordi man er bange for, at der så ikke er nogen chance for et rigtigt forhold. Jeg synes, det er meget fordømmende at tænke sådan. Men der er også nogen, hvor det kan være vigtigt, at man ikke kysser, men lærer hinanden at kende, før det sker…«

At intellekt skulle have den store betydning tror jeg desværre ikke på. Så ville intelligente mennesker vel aldrig forkludre deres liv og verden ville vel i det hele taget være et langt bedre sted at leve i.

Nogle holder sig for munden, når de taler og det kan være et tegn på generthed eller at man frygter, at man har dårlig ånde eller dårlige tænder. Det kan også skyldes, at man ikke rigtig tør sige det, man siger – eller at man er fuld af løgn.

Dating har aldrig været mere frit, end det er i dag. Men i ingenmandsland gælder ingen mands regler, og det står os alle frit for at opfinde vores egen strategi. Tilsæt en generation af vægelsindede, tinder-swipende kræsenpinde og du får en datingjungle med utydelige signaler, uigennemskuelige koder og ubesvarede sms’er. Så hvad er der at holde fast i?

Arbejdet kan synes som en perfekt mulighed for at flirte, fordi alle udvikler et vedvarende forhold, og får at vide alle på et eller andet niveau, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Nogle virksomheder har endda politik, der forbyder medarbejderne til dato hinanden. Mænd skal være mere nedtonet på arbejdet. Det betyder ikke, at en kvinde ikke vil vække hans interesse, Dr. O’Connor angivet.

Husk også, at selvom vi alle har det overvejende samme kropssprog, så varierer graden af signalerne naturligvis fra menneske til menneske og fra situation til situation. Og falder det dig svært at afkode din date, så øv dig eventuelt selv i at udvise de positive signaler. Ved selv at vise åbenhed er der nok større sandsynlighed for at få det igen.

Det er ikke altid nok at kunne sige de rigtige ting som leder, for hvis dit kropssprog ikke følger med, vil dine medarbejdere sandsynligvis misforstå dig. Det mener Joost Alexander, der er konsulent, skuespiller og ejer af firmaet Caseplay. Han forklarer, at den personlige kommunikation er afgørende for, hvordan dine intentioner og budskaber bliver modtaget, om de overhovedet bliver modtaget, og hvordan dine medarbejdere vurderer dit lederskab.

Det er egentligt ikke så meget på grund af konkurrence, men på grund af regulering fra statens side. TDC og sonofon (som nu er Telenor) nedgravede og styrer alle kobber- og optiske fiber kabler i Danmark, men regeringen har gjort det ulovligt for dem regulere disse kabler til deres egen fordel. Hvis ikke de havde det, havde vi nok kun haft 1-2 valgmuligheder i dag. Alle teleselsskaber i landet har pr. lov adgang til benyttelse af disse kabler, hvilket gør at nye spillere, som for eksempel Hiper, har en chance for at komme ind i markedet.

Følelsen af usikkerhed giver os en instinktiv trang til at berolige os selv. Vi benytter os af ’pacifiers’ og trøster os selv med berøringer. Når beskeden om usikkerhed går ud fra det limbiske system, kommer arme og hænder os til undsætning. Nogle fjerner imaginære hårtotter, mænd retter på slipset og andre glatter på tøjet.

Der er flere grunde til, at en fyr, der kan lide, kan du sige, han ikke gør. Han kunne være genert og nervøs for at indrømme sin forkærlighed for dig. Det kunne være, at han er i et forhold, der allerede og ønsker ikke at såre hans nuværende kæreste

Derfor skal du ifølge Joost Alexander være ekstra opmærksom på, hvordan du selv reagerer på den følelse, du iagttager hos dine medarbejdere i de situationer, hvor du kommer med en meddelelse, der er svær at sluge, eller hvis en medarbejder har nogle personlige problemer.

Herhjemme har såvel venstrefløjen som den moderne, intersektionelle kvindebevægelse overtaget transparadigmets kønsforståelse. Ja, Dansk Kvindesamfund erklærer, at man nu definerer kvindelighed svarende til transparadigmts kønsforståelse: Køn er noget, man selv bestemmer og mænd menstruerer også – som det hedder.