“kroppsspråk hand på bröstet”

Framförallt – öva och se till att få återkoppling, på dina viktiga presentationer och kundmöten. Tag med dig en kollega, eller ännu hellre en professionell coach som får iaktta din ickeverbala kommunikation. Jag lovar att du kommer att få ut ännu mer av dina säljmöten. Medvetenhet om hur du uppfattas genom ditt kroppsspråk kommer att ta dig till nya nivåer.

Vårt kroppsspråk skiljer sig åt på många sätt beroende på kulturell och social tillhörighet, men som redan Darwin påvisade har vi samma uttryckssätt för känslor som rädsla, sorg, nedlåtenhet, ånger och raseri oavsett vilken kultur vi tillhör. Många gester är dock kulturella markörer, som till exempel när man med sluten näve riktar tummen uppåt i luften. I västvärlden innebär denna gest oftast någonting positivt, att man uttrycker sitt gillande. I andra delar av världen som Mellanöstern, men även länder som Australien och Grekland uppfattas tummen upp som en förolämpande gest.

Å andra sidan skriver du: ”…jag börjar bli less på att önska mig genuina relationer.” Vad är genuina relationer för dig? Svara gärna på den här frågan och skriv ner allt som kommer fram innan du fortsätter att läsa mitt svar. Anledningen till att jag frågar dig det, är att det kan hända att dina föreställningar om genuina relationer har blivit till krav på dig själv och dina bekanta om hur ni måste vara, er sinsemellan. Naturligtvis är detta bara en hypotes från min sida, det som är viktigt är att du observerar dig själv i samspel med andra. Syftet är att du ökar din kunskap om vad som händer när du börjar en ny relation och att dessa krav (om de finns) inte ska stå i vägen för dig.

Kvinnor dramatiserar, det vill säga gör en berättelse av det som ska förmedlas. Kvinnor talar om inredning, vad som hänt under dagen, relationer, människor, att visa närhet. Kvinnor uppfattar män som ”förmedlar fakta” som föreläsare, nedlåtande.

Du kan berätta att din långdistans man förälskad när han försöker spendera så mycket tid med dig som möjligt, trots avståndet. Han gör det en punkt att komma och se dig och ber dig att komma och besöka honom. Detta inkluderar semester och utökade helger. Avståndet ger män chansen att vara ensam med sina tankar och känslor. Därför, han tar notis om sina känslor för dig och gör det en punkt att visa dem när han får spendera tid med dig. När du får tid tillsammans, håller han sig nära. Detta visar hur mycket han saknat dig under din tid isär.

Skumgummi består av tjocka block skuren i olika tjocklekar och storlekar. Det är ett vanligt material för kuddar för möbler och inredning, tillsammans med många andra användningsområden. När du gör breda dynor, måste du limma två bitar av skum tillsammans sida vid sida, vilket garanterar de inte separera när någon sitter besegrar. Limma två skumgummi sektioner tillsammans kräver en spray-on lim speciellt utformade för att använda på skum.

haha alltså du sätter verkligen fingret på spiken, EXAKT sådär är det! jag vill bara hoppa på och ta stryptag på människor som, när man säger att man är trött och inte orkar vara med på något/prata massa/socialicera, svarar: “Ja men då får du gå och vila dig lite!” och sen fortsätter pladdra på…. BLÄ så trött man blir. älskar irritationen i ditt inlägg för min är exakt likadan! ut med det bara! KRAM

Se hans ögon. Ögonkontakt är en kontrollampa tecken på intresse. Upprätthålla direkt ögonkontakt och se om han gör samma sak. Om han gör det, är detta ett tecken på att han är bekväm runt omkring dig. Om du råkar fånga en man tittar på dig och sedan snabbt vända bort, är det troligt att du fångade hans blick från hela rummet. Efter han saunters över för att prata med dig, titta på hans elever. Sexuell lust är en vanlig orsak till elev dilatation. Hans intresse kanske inte lika stark som en lust för sex. Det kan vara att han vill lära känna dig bättre. Var uppmärksam till ögonbrynen. Höja ögonbrynen är en universal tecken på attraktion. Ögonbryn höja varar mindre än en sekund och är oftast tillsammans med ett leende. Ägna stor uppmärksamhet.

Det är så jobbigt, energikrävande och ledsamt när man blir ifrågasatt, kommenterad och får “goda råd” hela tiden. Jag förstår att det är en sorts omtänksamhet men som är kränkande då man blir sedd på som att man kan styra hur man mår, och att man förstås kan “rycka upp sig” om man bara vill.

Jag funderar lite på damkläder och dess begränsningar, t.ex. snäva kjolar. Då kan man ju inte gå bredbent eller så, man kan överhuvudtaget inte vara avslappnad utan klämma ihop benen för att få plats i kjolen. Man undrar ju vad som är hönan och vad som är ägget. Har vi begränsande kläder för att vi har en kroppsföring som stöder det eller ser vårt kroppsspråk ut som det gör pga av våra kläder?

Om en Rouge kryper upp någons ansikte, kan han känna osäkra om situationen. Likaså, om han svettning, han förmodligen inte känns bekväm om vad han säger. En osäker person kan inte styra hans rodnande eller svettningar, så detta är ofta ett bra tecken på att någon känner sig osäker på sig själv. Det sannolikt kommer att göra honom mer osäkra att veta sin osäkerhet är så öppet.

Äntligen någon som kan sätta ord på mitt. Speciellt det där om hur lång tid det tog innan jag kunde säga att jag var sjuk. Jag behövde ju bara lite lugn & ro ett tag så skulle jag vara på banan – det är ett år sen nu……